Eksplozija supernove u vašem interijeru. Vlastitim rukama stvaramo zanimljiv zvjezdani sat

Izvorni sat na televiziji

Uvijek smo na strani veselih i veselih ljudi! Uvijek je zanimljivo promatrati njihovu neiscrpnu maštu i vidjeti njezino utjelovljenje u zanimljivim predmetima koji će ukrasiti bilo koji interijer.

Sviđa li vam se sat kao ukras sobe? A ako su i individualni?

Ako ih želite učiniti vrhuncem interijera, predlažemo da sami napravite originalni sat. Dakle, krenimo s izradom vlastitog originalnog sata koji će imati oblik zvijezde.

Lako ih je napraviti. Samo slijedite dolje navedene preporuke s fotografijama proizvodnog procesa i uskoro ćete imati originalni sat.

Neće vam trebati puno materijala, samo pripremite:

  1. Velika šaka drvenih štapića.
  2. Višenamjensko bijelo ljepilo.
  3. Oštre škare.
  4. Radno vrijeme s ravnim brojčanikom.

Kako ne bismo napravili sat od nule i izostavili postupak stvaranja okvira ravne površine, koristit ćemo gotove male radne sate s ravnim brojčanikom.

Možda će vam trebati najmanje 150 štapića, ali u velikoj mjeri broj će ovisiti o tome koliko bi vaš sat trebao biti velik. Naći ćete dugačke drvene štapiće za miješanje u trgovinama, trgovinama za opskrbu restorana ili ih možete kupiti u lokalnoj trgovini kave.

Nemojte koristiti slučajne, nepouzdane, zakrivljene štapiće.

Korak 1

Kako bi se vaši štapići uklopili i lijepo se uklopili jedan pored drugog na površinu sata, morat ćete oštrim škarama napraviti šiljaste kunaove na svakom kraju. Morate biti sigurni da svi štapići imaju oštre krajeve na jednom kunau kako bi savršeno pristajali jedan pored drugog.

Pogledajte sličan dizajn: Izvorne varijacije na temu crne i bijele boje u tekstilu odaberite zavjese i zavjese

Što je točka duža, to bolje. Pokušajte da oblik svakog štapa izgleda poput mača, a ne ograde. Izrežite, dakle, za početak komada 100 -150 štapića, ako je potrebno, možete i više.

Napomena: za početak sat možete prekriti papirom, tako da su vidljivi razmaci između drvenih štapića radi njihove bolje kombinacije. Ovaj korak možete preskočiti jer će drugi sloj štapića ionako pokriti sve praznine.

Lijep sat u vezi s oceanom

Korak 2

Počnite lijepiti prvi sloj štapića od središta sata na mjestima rezanja. Prije početka postupka provjerite je li površina sata čista. Ispunite praznine između prvog sloja štapića šiljastim krajevima ostalih štapića koji tvore drugi sloj.

Vrh štapića drugog sloja trebao bi se čvrsto zabiti između prvog sloja. U tom se procesu štapići mogu obrezati i prilagoditi kako bi se bolje uklopili.

Tehnika lijepljenja: nanesite ljepilo na sat u segmentima poput pite, položite štapiće, a zatim prijeđite na sljedeći "komad". Za drugi sloj dodajte ljepilo za svaki štapić zasebno, kao da kolač prekrivate glazurom. Ova tehnika se naziva tehnika kolača i kolača.

Nastavite dodavati ljepilo u "kriške", postavljajući svaki štapić dok idete, sve dok ne dođete do početne točke odakle ste započeli.

Čudesni satovi u svemiru

Korak 3

Za drugi sloj, ponovit ćete gotovo točno kao prvi sloj, ali ovaj put, treba pokriti praznine na sloju ispod. Također će biti bolje ako napravite štapiće različitih duljina kako biste satu dali zvjezdani oblik i stvorili dojam eksplozije.

Kako bi vaš sat izgledao šik, pobrinite se da su štapići složeni nasumično, da stvarno ne moraju biti simetrični i iste veličine.

Očaravajući sat na Internetu

Eto, vaš novi sat je spreman za upotrebu. Sada ih je moguće objesiti na zid i uživati u eksplozivnom stilu u svojoj sobi ili uredu.

Lijep sat u vezi s oceanom

Divan sat na Internetu

Sviđa ti se?

Zanimljiv interijer: 12 predmeta interijera koji mogu radikalno transformirati blagovaonicu

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: