Eksplozija originalnosti: dizajn stolice “suncokret” koja kombinira fotelju i policu za knjige

Prekrasna fotelja suncokreta i polica za knjige

Dragi čitatelji!

Stranica Muzej dizajna nastavlja Vas upoznavati s iznimnim namještajem. Danas ćemo razgovarati o udobnoj stolici. Programeri su ga kombinirali s policom za knjige.

Ovaj model stvorili su umjetnici asa i asa iz asa. Prema autorima, pobijedili su na natječaju za Iphine koji se održao u Guangzhouu u Kini, a za svoju originalnu stolicu "suncokret" dobili su glavnu nagradu. Nije ni čudo, jer je takvo tehničko rješenje doista inovativno.

Pogledajte sličan dizajn: Zvuk + dizajn-Kopenhagen

Dizajn PUFA toliko je neobičan da jednostavno možete ostati bez riječi kad ga prvi put vidite. Naravno, zauzet će malo više prostora u dnevnoj sobi od uobičajenog primjerka, ali ta će neugodnost više nego pokriti funkcionalnost.

Mekani jastuci koji čine sjedalo pružaju visoku razinu udobnosti i priliku da se smjestite kako želite, opustite se u prekrasnom i neusporedivom "suncokretu". Ugrađene police uopće ne ometaju. Naprotiv, dobro podupiru noge.

Sustav polica za časopise i knjige okružuje obodnu stolicu. Smjestivši se u veličanstvenu stolicu, osoba može jednostavno pružiti ruku, uzeti i pregledati svoje omiljene publikacije.<

A kako će naši posjetitelji komentirati dizajn ovog jedinstvenog predmeta interijera? Želite ga kupiti? Mislite li da bi takav element namještaja bio zanimljiv dodatak vašoj dnevnoj sobi?

Prekrasna fotelja suncokreta i polica za knjige

Zanimljiv interijer: Viseća sjedalica za sjedala od dizajnera

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: