Ekskluzivni okviri za fotografije: ideje za stvaranje kreativnih i šarmantnih ukrasa

Ekskluzivni okvir za fotografije i materijali za rad

Stvaranje stvari za interijer vlastitim rukama uvijek je kreativno i originalno. Nedavno projekti DIY postaju sve popularniji i stječu stalan trend relevantnosti u dizajnu. Nudimo vam jednostavan način uljepšavanja običnog okvira za fotografije u koji će se smjestiti vaše fotografije.

Oživite dosadne zidove

Uljepšavanje jednostavnih okvira nije izuzetno težak zadatak, to nije dizajn kuće. To je prokleto lako! Svatko se može nositi s ovim zadatkom, čak možete započeti ovaj projekt s djetetom, posebno će mu se svidjeti takva aktivnost.

Ekskluzivni okvir za fotografije

Trebat će vam bilo koji okvir za fotografije i tanka traka, možete ga kupiti u bilo kojoj trgovini s zanatskim potrepštinama. Odaberite Ispis po svom ukusu, ovdje nema ograničenja: bilo da se radi o polka točkicama ili pozlati, sve je po vašem nahođenju. Odložite sam okvir, neće vam trebati do posljednjeg trenutka.

Materijali za izradu okvira

Sve što trebate su jednostavne manipulacije s mjerenjem horizontalne duljine. Kartonski okviri prilično su prikladan materijal: nisu veliki i nemaju nikakve značajke s kojima se ne biste mogli nositi.

Ako imate želju, tada možete izrezati najneobičnije oblike: ovalni, romb ili drugi oblik koji će, po Vašem mišljenju, najbolje istaknuti namjeravani okvir iz vašeg života.

Pogledajte sličan dizajn: Slatko i nezamislivo: ukrašavanje pastelima

Prekrasni materijali za izradu okvira

Čak i ako vam nešto nije uspjelo – u redu je, ova vrsta trake se lako odlijepi, bez puno oštećenja platna, ali pogreške morate odmah ispraviti. Kad završite s lijepljenjem, dobit ćete takav kreativni dekor:

Ekskluzivni okvir za fotografije

Nakit nadahnut umjetnošću

Ideja za uređenje doma može izgledati iz najneobičnijih izvora: možete izvući poticaj iz svojih hobija i preferencija ili možete posuditi opcije od dizajnera. Ispod je slika s naznakom luksuza od Tom Ford.

Prekrasan okvir za fotografije

Sljedeći primjer je napravljen uz pomoć zlatne trake, to je suprotan smjer od gore prikazanih uzoraka, prikazan vam je kako biste dodali raznolikost i proširili raspon svojih ideja.

Lijep okvir za fotografije

Sljedeća verzija ukrasa okvira za fotografije također ima uzorak, ali ne točkice, već pruge. Iako smo se upoznali s raznim opcijama, ipak izgledaju impresivnije u jednoj slici.

Jedinstveni okvir za fotografije

Stvorite prekrasan prikaz

Vrhunski okvir za fotografije

Divan okvir za fotografije

Materijali za rad

Originalna i moderna opcija za ukrašavanje zidova u kući može biti prilično ekonomična i kreativna ako je stvorite vlastitim rukama.

Jednostavno i koncizno stvaranje šarmantnih pruga sa zlatnim nijansama ili slatkim točkicama na okovima okvira za fotografije bit će hrabro rješenje koje pokazuje da se lijepe stvari za interijer mogu stvoriti samostalno, samo koristeći svoju maštu.

Zanimljiv interijer: Eksplozija supernove u vašem interijeru. Vlastitim rukama stvaramo zanimljiv zvjezdani sat

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: