Ekološka klupa od ratana od IPO-centrirani detalj u vrtnom krajoliku

Klupa od ratana

Mislimo da će vam biti zanimljivo znati o klupi koju je izradio Indonezijski dizajner Aisne. Prije svega, materijal koji je autor odabrao za svoje stvaranje je grana ratana.

Malo ljudi zna da se ova vrsta biljke razlikuje od ostalih palmi po tome što ima vrlo tanke stabljike promjera od 2 do 5 centimetara. Rattan je rođak bambusa, također brzo raste.

Proizvodi izrađeni od takvog materijala vrlo su dobro očuvani na otvorenom, ne bubre i ne pucaju od sušenja, jer ratan raste u tropima, gdje je obično visoka vlaga.

Pleteni namještaj izrađen od njega ekološki je prihvatljiv, jer ove palme rastu daleko od civilizacije i ne upijaju nikakve štetne tvari. Bilo koji proizvod od ratana može se lakirati, što će mu dati svjetliji i osebujniji izgled.

Pogledajte sličan dizajn: Popravak kuće u radosti s podesivom barijerom za prašinu

Glavni dobavljač ovog materijala je Indonezija. Nije ni čudo što ga lokalni dizajneri rado koriste.

Klupa prikazana na fotografijama savršeno će se uklopiti u moderan dizajn interijera, a ako uzmete u obzir da se ne boji vlage, bit će neophodna za vrt ili otvorene verande.

Glatkoća linija ove kreacije, kao i elastičnost i glatkoća materijala od kojeg je izrađena, omogućuju nam da mislimo da će biti vrlo ugodno sjediti na njoj.

Prekrasna klupa od ratana

Tkanje prekrasne klupe od ratana

Lijepa klupa od ratana

Sjedalo prekrasne klupe od ratana

Zapanjujuća klupa od ratana-bočni pogled

Zanimljiv interijer: Ekskluzivna kolekcija namještaja za uređenje vanjskog prostora. Obećanje luksuznog i veselog stila iz Ace

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: