Džungla, more, nebo, raj – namještaj odaberite! Konceptualna rješenja talentiranog tima

Namještaj Sebra

Naša djeca su najskuplji dar koji sudbina daje. Stoga svi sretni roditelji žele da soba njihove bebe bude opremljena svijetlim, udobnim, pouzdanim namještajem.

Prije toga, u sovjetsko doba, nije se odlikovala posebnom originalnošću i atraktivnošću. I češće nego ne, dječje sobe bile su ispunjene istim dosadnim modelima kao i dnevne sobe ili spavaće sobe. U uvjetima nestašice kupljeno je sve što je stavljeno na prodaju nije bilo do finoće.

Srećom, danas se situacija dramatično promijenila. Namještaj je naučio učiniti atraktivnim, funkcionalnim, ergonomskim i sigurnim.

Namještaj Sebra

U specijaliziranim prodavaonicama možete ga odabrati za svaki ukus, različitih veličina, svih vrsta boja, najneobičnijeg oblika, zanimljivog dizajna i na bilo koji način.

Modeli su podijeljeni na djecu, adolescente i posebno za djevojčice i dječake. Pojavili su se kreveti u obliku automobila, brodova, s likovima iz crtića, na kat, u obliku potkrovlja, modularni itd. d.

Zahvaljujući ovoj raznolikosti, roditelji su dobili priliku kombinirati predmete i pribor uzimajući u obzir pojedinačne dimenzije prostorije, stvarajući tako što slobodniji prostor za igre i aktivnosti od interesa.

Želimo vam, dragi čitatelji muzeja dizajna, dati niz savjeta za odabir namještaja dječje sobe:

  1. Preporučljivo je kupiti proizvode od poznatih proizvođača koji cijene svoj ugled i redovito prolaze kontrolu kvalitete. Velike organizacije nužno koriste ekološki prihvatljive materijale u proizvodnji i prolaze certifikaciju svojih proizvoda.
  2. Pazite da namještaj nema oštre izbočine, kutove i lica.
  3. Odaberite boju prema temperamentu djece, možete pročitati savjete psihologa. Lako uzbudljiva djeca ne bi trebala kupovati predmete u svijetlim nijansama: crvenoj, narančastoj, žutoj.
  4. Ne biste trebali preopteretiti sobu-ostavite više prostora za igre.
  5. Za krevetić koristite ortopedske madrace i ne zanemarujte prevenciju razvoja djetetove kralježnice.

Pogledajte sličan dizajn: Off-road Astra65stranica-zagrijana Astra65stranica

A onda će namještaj koji ste kupili za svoje voljeno dijete dugo oduševiti vas i vašu bebu!

Danska dizajnerska tvrtka asa specijalizirala se za dizajn dječjeg namještaja, proizvodnju dodataka i raznih predmeta za uređenje interijera.

Tvrtku je 2004. godine osnovala dizajnerica Aisne, koja je svoje umjetničko obrazovanje stekla u školi Kolding. Ideja o osnivanju tvrtke došla joj je kad je Azipa odlučila ukrasiti sobu gustavovog sina i nije pronašla ništa što bi joj se svidjelo u pogledu kvalitete i dizajna. To je bio početak priče o TV-u.

Namještaj Sebra

Namještaj Sebra

Dizajner po zvanju, Aimasi stvara suvremeno okruženje kombinirajući inovativne boje sa starim zanatskim umjetnostima, poput heklanja. Većina njezinih rukotvorina izrađena je od prirodnih materijala: drveta, vune i pamuka.

Tim tvrtke je skupina od 9 posvećenih žena s ukupno 16 djece koje su stvorile kolekcije koje se sastoje od više od 300 jedinstvenih projekata i marki.

Tvrtka koju je stvorio i koja se specijalizirala za industriju unutarnjih dječjih interijera smatra se jednom od vodećih europskih dizajnerskih kuća.

Njezin asortiman kolekcija uključuje dječje krevetiće i mini namještaj, igračke i pribor. Namještaj za djecu ispunjava sve potrebne zahtjeve i kriterije za djecu: lijep dizajn, praktičnost i sigurnost.

Ona će rasti s mališanima, a oni će moći uživati u njezinoj ljepoti i udobnosti dugi niz godina u budućnosti!

Namještaj Sebra

Namještaj Sebra

Zanimljiv interijer: Dizajnerski namještaj za dječju zabavu: multifunkcionalni dizajn s interneta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: