Drvo s priljevom: prirodna estetika poroka

Drvena vrata s priljevom

Priljev je samo jedna vrsta abnormalnog rasta u strukturi stabla. Izgleda kao zadebljanje, izrast na deblu ili grani. Prolazeći pored takvih stabala u šumi ili parku, ne obraćamo pažnju na ove formacije ili ih smatramo ružnima.

U međuvremenu, bizarni raspored drvenih slojeva unutar priljeva posebno je zanimljiv proizvođačima namještaja i dizajnerima. Jedinstveni, neponovljivi crteži koji se očituju u presjeku priliva daju umjetničku vrijednost, kako nam se čini, začaranom materijalu.

Mnogi su morali vidjeti zaobljene, gotovo čipkaste uzorke na površini namještaja izrađenog od masivnog drveta ili furniranog namještaja. Ovako izgleda poseban priljev, nazvan štitnik za usta, u presjeku.

Drvena fasada s priljevom

Priliv se može usporediti s tumorom koji potječe negdje u utrobi drvenastog tijela, iskrivljujući normalan položaj vlakana i unakazujući njegovu vitku ljepotu.

Pogledajte sličan dizajn: Poliramo betonski pod

Stup od drva s priljevom

Ploča od punog drveta pokazuje ne samo bizaran uzorak priljeva, već i prirodnu krivulju debla stabla koja se proteže duž njegovog kunaa.

Kuhinjski namještaj od drva s priljevom

Jednostavno je nemoguće ponoviti dizajn ove stolice izrađene od tkanja drvenastih korijena.

Fotelja od drva s priljevom

Elementi s poznatim položajem vlakana izmjenjuju se s detaljima od drva s priljevima, stvarajući nevjerojatan dizajn ovog stubišta.

Stubište od drva s priljevom

Furnir — tanki listovi drveta dobiveni rezanjem slojeva s jednog komada drveta-korišten je za oblaganje fasada ormara u ovoj kuhinji. Uzorak priljeva je u potpunosti sačuvan.

Kuhinjski otok od drva s priljevom

Vrlo tanki furnir može se oblikovati u zakrivljeni oblik bez straha da će puknuti ili puknuti. Ova fleksibilnost omogućuje vam stvaranje nevjerojatno lijepih ukrasnih predmeta poput ovog cilindričnog sjenila.

Bočica svjetiljke od drva s priljevom

Zanimljiv interijer: Curl: klasika umjetničkog utjelovljenja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: