Drvena vješalica Gonzala Camposa neobičnog je oblika, ali ima jedinstvenu praktičnost

Prekrasna ukrasna vješalica

Tražeći jednostavna, ali lijepa rješenja za vlastiti dom, čitatelji stranice muzeja dizajna često žele vidjeti nešto univerzalno u svojoj kompatibilnosti s različitim stilovima dizajna, a opet originalno. Vješalica Gonzala Camposa primjer je takvog sastava kvaliteta, vrlo je atraktivna i praktična.

U drveni okvir ugrađena je traka za savijanje čiji su valovi držači za odjeću i pribor. Svaki glatki prijelaz ima svoje proporcije, a zbog ove asimetrije izgleda živo i dinamično.

Prirodni uzorak materijala u potpunosti je sačuvan zahvaljujući minimalnoj obradi, daje prirodnost cijelom proizvodu i naglašava zidni dekor.

Jedinstvena ukrasna vješalica

Pogledajte sličan dizajn: Prestižno potkrovlje iz Interneta ? Penthouse industrijske zgrade u GMT Villageu

U razvoju su korištene breza i bukva, obje pasmine smatraju se prilično vrijednim i laganim. Zahvaljujući tome, model izgleda umjereno svijetlo, vrlo toplo, pa čak i elegantno.

U njemu možete uhvatiti i nagovještaj šale i obećanje udobnosti. Zasebno, vrijedi napomenuti male dimenzije vješalice – lako će postati dodatak i najmanjem hodniku.

Tanak okvir, bez ukrasnih detalja-sva pažnja posvećena je funkcionalnim detaljima ovog dijela namještaja. Minimalizam će biti sve samo ne dosadan zbog futurizma i vizualne fluidnosti temelja. Prekrasna stvar za sve vrste situacija, zadržat će svoju važnost prilično dugo.

Nevjerojatna ukrasna vješalica

Možete ga smjestiti i u stan i u ured. Važno je napomenuti da se dizajn dobro uklapa u situaciju ne samo na ulazu u sobu, već i u svlačionicama unutarnjih prostorija. To je prikladan i praktičan proizvod s kojim život postaje još ugodniji, može se ugraditi u dizajn malih interijera.

Prekrasna ukrasna vješalica u unutrašnjosti

Zanimljiv interijer: Izvrsne sitnice za elegantan interijer: stalak za ručnike kao umjetničko djelo

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: