Dojam izložbe namještaja u Milanu (1. dio)

Dizajnerski namještaj na izložbi u Milanu

Barbara asa iz Asa na Asa i asa izvještava o tome kakav je bio Salon namještaja u Milanu 2012. godine:

Opet je to bio raznolik namještaj za dom koji je mogao impresionirati i dizajniran u skladu s novim trendovima i izgledima.

Zajedno, mi, osoblje ureda i internetske trgovine, radimo na internetu i Internetu.Kina posjetila najveći sajam namještaja u Milanu.

Milan-glavni grad umjetnosti, dizajna. I za odjeću i za namještaj. Ovdje smo se osjećali kao izviđači.

Dizajnerski namještaj na izložbi u Milanu

Modernizacija-novi početak

S jedne strane, to je namještaj slavnih 50-ih za hladan interijer, kao i odvažan, opuštajući-za 70-e prošlog stoljeća. Pokazala se u novom svjetlu, sofisticiranijoj i elegantnijoj.

Dizajnerski namještaj na izložbi u Milanu

Sve u svemu, rad poduzeća iz ove industrije, kao što je to bio slučaj, oblikovao se kroz rekreaciju prošlih klasika ili dizajna iz pop ere, koji su sada u modernoj obradi i od moderniziranih materijala. Revitalizacija je ključna riječ.

Pogledajte sličan dizajn: Frei Otto. Pomfrit Otto. Arhitekt i inženjer. Tvorac revolucionarne tehnologije lakih konstrukcija u građevinarstvu

Svijetla, meka, topla, postojana

Upečatljive su bile svijetle boje, ali često prevladava i bijela (stolovi, ormari, sofe), lakoća i prozirnost su aduti (poput stolica) i, kao i prethodnih godina, sve više prirodnih materijala poput drveta. Održivost također pobjeđuje u dizajnu proizvoda, uglavnom u vezi s TV-om.

Dizajnerski namještaj na izložbi u Milanu

Diferencirane nijanse pokazale su se luksuzno, namještaj je mekan, topao. Dominiraju baršun, velur i vuna. Te su tvari i oceani podsjetili i na 60-E i 70-e prošlog stoljeća.

Izvor inspiracije-priroda

Glavni izvor inspiracije za dizajnere bila je priroda. Svi projekti pričaju svoje priče. To posebno lijepo zvuči u dva brata-asa i asa za Asa: "Budite poput djece u Bretanji koja se često kupaju u moru.". Odjeća im je bila samo presavijena prije nego što su skočili u vodu".

Nakon toga, dizajnirali su sada zidnu policu"IPO". To su male zakrivljene police za vaše omiljene sitnice.

Izložba namještaja u Milanu

Drvo je najpopularniji materijal, a tu su i prava koža i filc koji su prikladni za vremenske uvjete i vanjski prostor. I iznutra i izvana ostaje priroda i održivost, baš kao i zgodan" a-line " od A-Line.

Prošle godine, od Ama&Amapa kao stolica za dnevnu sobu, predstavljena su elegantna i udobna sjedala koja su izrađena od recikliranih i recikliranih materijala, kao i za vrt s vodootpornim presvlakama od Amapa, u narančastoj, jabučno zelenoj i Azurnoj nijansi.

Zanimljiv interijer: Dojam izložbe namještaja u Milanu (2. dio)

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: