Dodajte pikantnost i dašak udobnosti unutrašnjosti vašeg doma uz pomoć stolica koje ste sami napravili

Divna betonska stolica na cijevima

Želite osvježiti unutrašnjost svoje kuće s nekoliko stolica vlastite izrade, ali ne znate odakle početi-tada morate sudjelovati u današnjem razgovoru na stranicama stranice muzeja dizajna.

Ispod će biti razvoj iskusnih dizajnera za različite prostorije modernog stana – od dnevnog boravka do kupaonice.

Stolice s betonskim sjedalima

Proizvodi izrađeni od ovog jednostavnog i uobičajenog materijala trenutno doživljavaju ogroman Preporod. Da biste vlastitim rukama izradili takvu originalnu stolicu nazvanu "Astinas" ("osjećam dizajn"), trebat će vam minimalni potrošni materijal.

Uzmite staru kantu, u nju umijesite pravu količinu betona i ostavite da se stvrdne. Izrežite drveni okrugli blok na tri jednaka dijela, a zatim umočite jednu trećinu duljine u bijelu boju i umetnite u beton koji se suši. Kad se beton potpuno stvrdne, pažljivo izrežite kantu, uklonite dno i ispred vas će se pojaviti originalna kuhinjska stolica s betonskim sjedalom.

Betonska stolica s drvenim nogama

Za ravnije sjedalo možete koristiti poseban oblik koji podsjeća na tavu, a noge su u ovom slučaju bolje izrađene od ostataka cjevovoda za opskrbu plinom. Dobit ćete neobičnu stolicu s originalnim nogama.

Domaće klupe raznih namjena

Ispod fotografije nalazi se originalna stolica s poklopcem u boji za vaše malo kućanstvo. Jednostavni moduli izrađeni od višeslojne šperploče, sjedalo prekriveno papirom u boji ili samoljepljivim papirom s uzorcima u boji-a u kupaonici će se pojaviti novi namještaj na radost vaše djece.

Japanska domaća stolica

Da biste napravili lijep, mekan otoman za noge, trebat će vam okrugli komad drveta (koristan je suhi rez sa starog stabla posječenog u vrtu), Umjetno krzno i četiri noge s posebnim gumbima na dnu za stabilnost. Na takvom originalnom otomanu, vaše noge opterećene tijekom dana bit će prilično udobne kada navečer sjednete u svoju omiljenu stolicu.

Pogledajte sličan dizajn: Mailin Nguen: fantastične metalne skulpture vanzemaljske faune i flore

Domaći krzneni puf

Drvena stolica s pletenim sjedalom može se napraviti kod kuće, samo trebate biti strpljivi i moći tkati originalne uzorke pomoću papirnate vrpce i meke tkanine. Svijetli otoman za noge uljepšat će vašu sobu za odmor i značajno oživjeti interijer.

Prekrasna domaća pletena stolica

Jednostavna klupa za noge izrađena od svijetlog drveta može se do neprepoznatljivosti promijeniti bojanjem sjedala svijetlom bojom i ukrašavanjem jednostavnim, nekompliciranim ukrasom, a noge prekriti hrastovom mrljom ili tamnim lakom.

Visoka stolica jarkih boja

Šarene barske stolice

Standardne barske stolice za 14,99 dolara za "IPA" od 14,99 dolara pretvaraju se u originalna umjetnička djela uz pomoć šarenih boja i sposobne su uljepšati svaku modernu kuhinju.

Svijetle šarene stolice

Za one vlasnike kuća koji ne vole obilje svijetlih boja, moguće je obojiti samo donji dio nogu za jednu trećinu u istim stolicama svijetlom bojom, što će odmah unijeti svježinu i novost u kuhinju.

Stolice sa svijetlim nogama

Obnova starih stolica

Ako se ne bojite domaće zadaće i imate dovoljno vještina, tada možete povući stare stolice i priliku da im date novi život. Rijetki uzorak podnožja potpuno je izmijenjen vinilnim stolnjakom, a sada je ova prestižna stolica "Ina-Ina" pronašla novi život i ima izvrsnu perivu prevlaku na mekom sjedalu.

Domaća svijetla stolica

Stara visoka stolica s bizarno zakrivljenim nogama, poput starinskog namještaja francuskog kralja Louisa AISINEA, može se obnoviti povlačenjem mekog sjedala s perivom i vodootpornom raznobojnom tkaninom. Takav raznobojni dodatak bit će prilično prikladan u vašoj kupaonici.

Svijetla stolica u kupaonici

Kao što ste već mogli vidjeti, postoji puno mogućnosti za izradu nove stolice ili oživljavanje stare-samo trebate odabrati onu koja vam se sviđa ili smisliti nešto svoje, originalnije.

Zanimljiv interijer: Ljubazni trodimenzionalni duh: neusporediva Akrilna stolica iz linije za crtanje na Internetu Ralpha Naute i Lonneke Gordin

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: