Dizajnerski komadi za interijer: elegantna kolekcija Timoteja Johna

Dizajnerski predmeti za interijer: pleteni luster iz Interneta

Koje ideje ne nastaju u glavama kreativnih ljudi! Danas će čitatelji stranice Muzej dizajna imati priliku upoznati se s još jednom kreacijom. Autorske stvari za interijer nestandardnog programera s Novog Zelanda zadivit će svojom elegancijom i originalnošću. 

Ideja za stvaranje pletene kolekcije pojavila se u studenom 2010. Sastojalo se u pletenju običnih predmeta interijera tkaninom, posebno filcom.

Projekt je bio široko pokriven u medijima. Na zaslonu su prikazani satovi iz čudesne Kolekcije

Ograničena kolekcija uključivala je vazu Acepa, originalna svjetla Aceaa i Aceaa, stol Aceaa i sat Aceaa. Svaka stavka ima tradicionalni oblik. Značajka ovih stvari je razmjera i tehnika tkanja tkanine. Boja kolekcije uopće ne odbija, naprotiv, stvara dojam udobnosti i topline. Možda se zahvaljujući ovom načinu izvođenja dotiču sjećanja na bakine pletene prostirke i prostirke.

Gledajući kolekciju, pojavljuju se oprečni osjećaji. S jedne strane, ovi predmeti izgledaju vrlo meko, ugodno, domaće zahvaljujući upotrebi Tekstila, s druge strane, elegantni su i elegantni. Unatoč tim proturječjima, ovdje ostaje jednostavnost oblika.

Pogledajte sličan dizajn: Popularni trendovi dizajna: prekrasni tepisi za dodavanje originalnosti interijeru

Tkana kruta, blago sjajna tkanina neodvojivo se kombinira s izvrsnim komponentama. Suprotno kontradiktornosti materijala, oblici su ostali elegantni i jednostavni.

Iznenađujući pleteni luster iz Interneta

Prekrasan pleteni stol iz Interneta

Jedinstveni pleteni stol iz Interneta

Prekrasan pleteni stol iz Interneta

Stakleni stol iz Interneta

Pleteni djedov sat

Neobični pleteni djedov sat

Crni pleteni djedov sat

Prekrasan pleteni vrč iz Interneta

Divan pleteni vrč iz Interneta

Projekt: Timotej John

Zanimljiv interijer: Dizajnerski drveni predmeti: mali komad topline u Crnoj hladnoći noći. Elegantni svijećnjaci uvijek su relevantni!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: