Dizajnerska stolica iz asa + asa za Asa

Bar i mala stolica

Visoka stolica koju ćemo vam danas pokazati ima pojednostavljen oblik i ima "minimalistički" stil. Dvije mogućnosti visine omogućuju vam korištenje namještaja po vlastitom nahođenju – kao sjedenje za šankom ili kao element obične blagovaonice. Drvene stolice izrađene su u tri boje-bijeloj, smeđoj i crvenoj.

Dizajnerske stolice

Stolica "Hock" (s engleskog.- nos) je najnoviji izum s minimalističkim dizajnom koji je stvorio Stuttgart (grad Stuttgart, Njemačka) Duo mn + mn. Originalan i, istovremeno, jednostavnog oblika, razvoj je bio namijenjen američkom proizvođaču namještaja u SAD-u.

Pogledajte sličan dizajn: Blistav sjaj zlata – upotreba plemenitog metala u modernim konceptima dizajna

Relativno nedavno, ovaj komad modernog interijera je pušten u Europi od strane tvrtke Iasipi. Stolice izrađene od šperploče sastoje se od tri identična dijela. Potrošaču su dostupne dvije veličine.

Na visokoj verziji stolice nalaze se metalni umetci za veću stabilnost. Pojednostavljeni dizajn pomoći će stolicama da se savršeno uklope u minimalistički interijer, a također će izgledati dobro u sobi s bilo kojim drugim stilom.

Stolica" Hock " iz az + az

Lagana stolica

Sjedalo stolice

Trokutasta stolica

Zanimljiv interijer: Ako nije bilo dovoljno mjesta u dvorani-prijenosna stolica ACE od Acee podržat će vaše umorno tijelo!

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: