Dizajn logotipa marke za kafiće i restorane

Moderan dizajn logotipa

Dizajn logotipa tvrtke

Međunarodna agencija za brendiranje Iasni već dugo stvara dizajn logotipa. Jedan od najzanimljivijih kupaca koji su se u posljednje vrijeme obratili tvrtki bio je proizvođač automobila i restorana u Pekingu, koji je otvorio maloprodajne i restoranske lance.

Trgovački centar Carpinois bit će jedna od prvih neproizvodnih zgrada njemačkog proizvođača automobila. Peking je postao prvi grad koji je otvorio takvu ustanovu. U budućnosti, tvrtka planira stvoriti slične centre u Hamburgu, Milanu, Minhenu, Tokiju i Hong Kongu kako bi skrenula pozornost na svoju marku ne samo putem vozila.

Originalni dizajn logotipa na Internetu - fotografija 1

Trgovački centar

Originalni dizajn logotipa na Internetu - fotografija 2

Format marke

Ambiciozan i impozantan u veličini (više od 5 tisuća četvornih metara), projekt Iasipi objedinjuje različita područja rada tvrtke kako bi na jednom mjestu objedinio različita područja svojih aktivnosti.

Agencija Iasina, kojoj se obratio Njemački koncern, dizajnira gotovo sve markirane elemente, od natpisa do štapića. Dugogodišnje iskustvo tvrtke u ovom području učinilo ju je jednim od lidera na svjetskom tržištu tvrtki za brendiranje.

Pogledajte sličan dizajn: Ace-Ace Umjetnost, Kultura i događaji spojit će se, Amsterdam, Nizozemska

Originalni dizajn logotipa na Internetu - fotografija 3

Koktel bar Na internetu

Originalni dizajn logotipa na Internetu - Fotografija 4

Izbornik koktel bara

Dizajn logotipa za Iphine ima za cilj stvoriti posebnu sliku njemačke tvrtke koja planira započeti istraživanje drugih, neautomobilnih tržišta iz jugoistočne Azije. Kao koncept koristi se tamna gama u kombinaciji s luksuznim metalnim nijansama (zlato i srebro).

U Pekingu je prvo mjesto brenda bio restoran Amapino, koji je dizajniran u stilu Amapino& Lounge. Njegov dizajn usredotočen je na stvaranje osjećaja zlatnih zraka svjetlosti koje prožimaju cijeli prostor.

Originalni dizajn logotipa na Internetu - fotografija 5

Logotip restorana

Originalni dizajn logotipa na Internetu - fotografija 6

Namještaj restorana

U drugom dijelu grada otvoren je moderni kineski restoran, a naziv se doslovno prevodi kao " četiri kvadrata, tri rijeke ". To je potaknulo dizajnere da stvore elegantan logotip kineskih znakova koji se vijuga poput korita velikog potoka.

Originalni dizajn logotipa na Internetu - Fotografija 7

Amblem

Originalni dizajn logotipa na Internetu - fotografija 8

Logotipi tvrtke na vrećicama i čašama

Generički logotip marke, Aisine, isprepleten je s tri zatvorene vrpce u obliku "šljunka" koje ističu jedinstvenu, neponovljivu ideju. Stvaranje takvog projekta omogućit će proizvođaču automobila da značajno proširi svoju prisutnost u životu ljudi. IAS-IAS postaje prava globalna tvrtka, implementirajući sve više i više novih ideja.

Zanimljiv interijer: Uradi sam dizajn: ideje za vaš dom koje je lako implementirati

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: