Deset kreativnih ideja poznatih dizajnera za stvaranje modernog i originalnog interijera

Šareni dizajn u unutrašnjosti dnevne sobe

Bilo koji od ovih smjerova pomoći će vam da se odmaknete od stvarnosti. Osjećat ćete se kao da niste kod kuće, već na odmoru. Mjesta poput ovih jednostavno su ispunjena kreativnim idejama.

Inspirirat će vas da napišete knjigu, pomoći vam u planiranju novog pokretanja ili smisliti nešto što će vam u potpunosti promijeniti život.

Sigurno ste primijetili da unutrašnjost ima ogromnu snagu kako bi stvorila zonu u kojoj se možete koncentrirati ili opustiti. Ostaje samo odabrati.

Jedinstvene dnevne sobe

Kako koristimo svoje dnevne sobe? Prijatelji i rodbina dolaze nam u posjet, bilo da čitamo omiljenu knjigu, gledamo film ili razgovaramo o novim projektima — sve se to događa u ovoj sobi.

Dakle, potrebno je dodati neku novu notu inspiracije. Tako, na primjer, ogromna šarena ilustracija na zidu može poslužiti kao izvrstan poticaj kreativnosti.

Šareni dizajn u unutrašnjosti dnevne sobe

Bilo koja svijetla područja također su dobri stimulansi za inovativne ideje. Solarni potoci s prozora uzbuđuju nas i razveseljavaju.

Stoga, ovisno o mjestu dnevnog boravka, potrebno je da u njemu sigurno postoje prozori ili krovni prozori.

Štoviše, moderna ugradbena rasvjeta može pomoći ispuniti prostor živopisnom osobnošću koristeći neobične kombinacije boja.

Šareni dizajn u unutrašnjosti dnevne sobe

Slažete se, ništa ne pomaže sanjati o svojim životnim mogućnostima poput zidova zasićenih modernim krajobraznim dizajnom.

Samo oni mogu vam pomoći da shvatite što je na vašem horizontu, a ako dodate još nekoliko neobičnih staklenih dodataka, tada će vaš dom biti ispunjen visoko umjetničkom atmosferom.

Šareni dizajn u unutrašnjosti dnevne sobe

Kreativne kuhinje i blagovaonice

U Muzeju dizajna već smo više puta razgovarali o tome može li kuhinja postati kreativni prostor? Svakako! Kada je vaša blagovaonica uređena s trendovskim kreativnim detaljima, poželjet ćete provesti što više vremena pripremajući razna jela i uživajući u njima sa svojim prijateljima i obitelji.

Pogledajte sličan dizajn: Ne bojte se eksperimentirati-učinit ćemo kuću svjetlijom! Korisni savjeti za nove doseljenike i željne obnove

Na primjer, poput ove retro kuhinje ispunjene zanimljivim dodacima i ukrasnim elementima u rasponu od hladnjaka do jedinstvenih tapeta za ptice.

Šareni dizajn u unutrašnjosti kuhinje

Stil ove blagovaonice pripada dizajneru Mateju Vilijamsonu. Obogaćujući prostor sobe bogatim tonovima, uspio ga je ispuniti najjačim nabojem kreativne energije. Svijetle boje same po sebi već su umjetničko djelo, stvarajući određenu vibraciju u ovoj blagovaonici.

Šareni dizajn u unutrašnjosti kuhinje

A s druge strane, manje je bolje. Ako možete uživati u zadivljujućem pogledu s prozora ili se želite usredotočiti na zanimljivu arhitekturu svog doma, tada održavajte linije čistima i smanjite dizajn interijera na minimum. Ovaj dizajn učinit će misli čišćim i jasnijim. Sve oko sebe moći ćete sagledati iz potpuno drugog kuta.

Šareni dizajn u unutrašnjosti kuhinje

Svijetla radna područja

U Muzeju dizajna nisu zanemareni Kreativni kućni uredi ili studiji koji služe za utjelovljenje vlastitih kreativnih projekata. Svaka takva soba izravno odražava karakter vlasnika, njegove misli i raspoloženje.

Šareni dizajn u unutrašnjosti kućnog ureda

Na primjer, ovaj retro moderni ured govori nam da je ponekad najbolji način za opremanje osobnog prostora okružiti se stvarima dragim srcu.

I nije važno što će biti-umjetnička djela ili takva kolekcija metalnih kutija za ručak koja će se savršeno "uklopiti" u vaš klasični interijer.

Šareni dizajn u unutrašnjosti kućnog ureda

Ovo sjedište blogera nije ništa drugo nego utjelovljenje inspiracije. Bez sumnje, svi pobjednički detalji su uočljivi: zavjese, sama Rasvjeta, niz umjetničkih snimaka, pa čak i prugasti strop.

Šareni dizajn u unutrašnjosti kućnog ureda

A studio je jednostavno prepun raznolikosti svijetlih boja zahvaljujući dizajnu jedinstvenih radova kod kuće.

Točkice izrađene od akrilne boje, zid ispunjen isječcima iz časopisa, ovdje sve vrišti kreativnu euforiju.

Šareni dizajn u unutrašnjosti kućnog ureda

Pa, koja od soba je vaše inspirativno mjesto: ured ispunjen neonskim nijansama ili nepretenciozan dnevni boravak s velikim strujama svjetlosti, ovisi o vama. Izbor ukrasnih elemenata također ovisi o vama.

Zanimljiv interijer: Dizajn sportskih tenisica iz Japana

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: