Dekorativni elementi za dom skandinavska suzdržanost iz Danske umjetničke radionice tsina

Ukrasni predmeti s uzorkom

Za goste muzeja dizajna, naravno, nije tajna da interijer kuće ispunjava životom i čini ga individualnim detalji. Trine Andersen (Amapino), osnivačica zaštitnog znaka Amapino, stvorila je mnoge slične Gizmove u jedinstvenom danskom stilu.

Ovaj smjer pažljivo čuva identitet skandinavskog sjevera i prepoznatljivu grafiku. Predmeti za kućanstvo koncizni su i jednostavnog oblika, ispunjeni suzdržanom energijom i hladnim nordijskim bojama. Tradicionalni prirodni materijali i ručni rad.

Po prvi put, živopisni uzorak tapeta s interneta pojavio se 2005. godine. Ubrzo postaje zaštitni znak danske tvrtke. Sada se može naći na jastucima, pokrivačima, raznim jelima i drugim predmetima za dom.

Žičana košarica od interneta

Jastuk s geometrijskim uzorkom

Čelična žica stvara višenamjenski spremnik zraka. Danski stil može se pratiti u geometrijskom tkanju. Praškasto prskanje materijala nalikuje smrznutim okvirima prozora ili uzorku mraza na prozoru.

Dizajneri su osigurali tri veličine i nekoliko boja košara. Prikladno je pohraniti igračke u vrtić, ručnike u kupaonici. Model je vrlo tražen u spektakularnom dnevnom boravku, uz kamin, ispunjen smolastim drvetom.

Ako dodatno kupite okrugle drvene ploče, tada se bestežinski spremnici za pohranu mogu koristiti kao originalni stolići za kavu, noćni ormarići ili ukrasni stalci.

Pogledajte sličan dizajn: Savjeti za kreativnu osobu: kako iscrpljenom dizajneru vratiti inspiraciju

Velika porculanska šalica za kavu

Jastuk s geometrijskim uzorkom

Primjer je izvrsnog kućnog posuđa. Snježnobijeli model izrađen je od visokokvalitetnog porculana. Šiljasti rombovi njezina uzorka snažno su izduženi okomito, stvarajući sliku šiljastih ledenih stijena odraženih u zrcalu hladnog mora. Iz takve čaše lijepo je uživati u vrućoj čokoladi uz pucketavi kamin.

Čajnik za obitelj

Jastuk s geometrijskim uzorkom

Snježno bijeli porculan čajnika identičan je materijalu velikih šalica. Završetak proizvoda odjekuje ornamentom na čašama. Modeli su sasvim prikladni u jednom setu.

Veliki kapacitet omogućuje vam kuhanje čaja za cijelu obitelj, a debeli zidovi i nepropusni poklopac dugo će održavati piće vrućim.

Šalica i čajnik izrađeni su od materijala otpornog na toplinu i mogu se prati u perilici posuđa.

Jastuk s geometrijskim bijelim i ružičastim ornamentom Cinema – Cinema

Jastuk s geometrijskim uzorkom

Kao tanki okvir, obrubljen tamnim kunaom, najudobniji detalj interijera kuće je prekrasan ukrasni jastuk. Njezin dizajn zadivljuje svježinom i stilom.

Meka ružičasta boja podsjeća na nježnu jutarnju izmaglicu, a šiljasti ukras, poput ledenica, pojašnjava da je ovo jutro sjeverno.

Stražnja strana modela ponavlja uzorak, ali izrađena je u crno-bijeloj boji. Dovoljno je samo okrenuti jastuk, a nježno jutarnje raspoloženje interijera zamijenit će se izražajnim, karnevalskim.

Jastuci su prekriveni čistim pamukom, a za punjenje se koristi prirodni puh i pero. Izuzetno su ugodni na dodir, a njihova optimalna veličina-50 do 50 centimetara-učinit će proizvod ugodnim na kauču ili fotelji.

Zanimljiv interijer: Smjer dizajna: Čipka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: