Dekorativne košare za kišobrane tvrtke “Alesi”impresivan portfelj zanimljivih ideja

Moderna košarica "Internet" iz " Alesi "

Kakvu opasnost za dom može predstavljati mokri kišobran? Pogotovo ne, ali ako se ostavi na podu od tvrdog drva, otjecanje vode može oštetiti lak.

U kupaonici možda neće biti dovoljno mjesta za sušenje velikog broja kišobrana naših članova obitelji ili gostiju. Ali u posebnoj košari instaliranoj u hodniku, suhim ili mokrim kišobranima, mjesto je.

U carskoj Rusiji, ako se prisjetimo filmskih adaptacija djela Čehova, Turgenjeva, Gončarova i drugih klasika, kišobranima je dodijeljena mala uloga.

Gdje i kako su ih čuvali nakon šetnje po kiši, ne znamo. Ali pedantni Nijemci dugo su se brinuli o sebi i svojim kišobranima, izumivši posebnu, vodootpornu košaru u obliku kante. Otečena vlaga ostala je u posudi, a platnena Tkanina kišobrana se osušila.

Današnji gosti muzeja dizajna pogledat će i cijeniti proizvode talijanskih majstora dizajnerske umjetnosti u kojima Europljani čuvaju svoje kišobrane.

Napokon ljeto! Plavo nebo, jarko sunce i temperatura zraka preko 25 stupnjeva. Kako je to sjajno! Ali jesen neće dugo doći. I opet će nad glavom visjeti teški olovni oblaci, vjetar će zazviždati i kiša će se slijevati.

Pogledajte sličan dizajn: Zapanjujuće naljepnice za originalno ukrašavanje zidova za Noć vještica s interneta

Za ovo doba godine ne možete bez stvarno potrebnih uređaja u stanu-košara za kišobrane iz dizajnerskog studija "Alesi"

Klasični model dizajna "in Tempe"- "in Tempe" je košara od poliranih čeličnih šipki. Izumio ga je mladi umjetnik Pauline Deltur, a njegov će se proizvod savršeno uklopiti u atmosferu bilo kojeg hodnika.

Kreativni model košarice "Internet" iz " Alesi "

Za razliku od prvog modela košarica za kišobrane "Astina "" Eksplozija "iz dizajnerskog studija" campana Fratelli " ovo je moderno, svježe i neočekivano rješenje.

Mreža poliranih čeličnih šipki fascinira svaku osobu svojom originalnošću. To je umjetničko djelo praznine i obilja, propusnosti i gustoće. U obje košare visine od 45 do 50 centimetara i širine promjera 33 centimetra bit će nekoliko elegantnih kišobrana.

1921. Giovanni Alesi angini osnovao je poduzeće "Alesi"u Bagneliju. Njegovi prvi proizvodi bili su čajnici i pladnjevi od cupronickela i mjedi, a nešto kasnije počeli su proizvoditi i drugi pribor za jelo. 1928. kampanja se preselila u mjesto Cruzinallo, gdje se i danas nalazi.

80-ih godina prošlog stoljeća tvrtka "Alesi" specijalizirala se za proizvodnju eksperimentalnih proizvoda u postmodernom stilu. 1979. pokrenula je projekt "Piazza čaj i kava". Koncept ove inovacije bio je stvaranje jednostavnog posuđa s prilagođenim dizajnom.

"Alessi" je vrlo poznat i cijenjen na svjetskom tržištu proizvođač ekskluzivne robe široke potrošnje. Tvrtka zapošljava takve eminentne dizajnere kao što su Achille Castiglioni, Carlo Mazeri, Alessandro Mendini, Aldo Rossi, Filippo starca ili Matteo Tuna. U skladu s njihovim autorskim razvojem, uspostavljena je masovna proizvodnja originalnih proizvoda.

Zanimljiv interijer: Živa iskra u kamenu ukrašavamo unutrašnjost izvornim uzorcima geoloških stijena

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: