Dekoracija suvremene izložbe u Meksiku u kreativnom prostoru

Dekoracija moderne izložbe u svemiru

Ulomak dizajna moderne izložbe

Tri su institucije sudjelovale u dizajnu suvremene izložbe u. To su bili Njujorški, meksički i Montrealski. Rezultat je svojevrsni dijalog između kreativnih studija i moderne arhitekture Sjeverne i Južne Amerike.

Dizajn moderne izložbe: mreža

Mreža – simbol interakcije

Izrada suvremene izložbe u Meksiku

Cilj događaja bio je stvoriti neku vrstu odnosa između svih sudionika uz pomoć trenutnih trendova u dizajnu i arhitekturi. Internet stalno mijenja svoju svrhu. Tamo se održavaju i izložbe i javni događaji, ali mjesto uvijek ostaje sudionik u inovativnoj arhitektonskoj praksi.

Pogledajte sličan dizajn: Tobi Fairley. Tobi Fairli. Dizajner interijera. Karamelna nježnost, radost i svjetlost u vašem domu

Dekoracija moderne izložbe u svemiru

Mrežasti stupci na izložbi u Kini

Izložba se održava u isto vrijeme u Meksiku (ipaina) – ovdje je otvorena malo ranije, a u Argentini. Oba djela, postavljena na dvije različite hemisfere, izvode arhitekti iz Monterreja. Oni predstavljaju jedan diskurs koji se odvija na udaljenosti od 7000 kilometara.

Dizajn moderne izložbe: jedan od dijelova

Dio

Otvaranju izložbe prethodio je trodnevni Radnički šoping. Na njemu su sudionici razvijali koncept izložbe, u okviru koje se razmišljalo o interpretaciji prostora, konstrukciji i materijalima. U sklopu radionice i uoči izložbe održano je javno predavanje o arhitektonskim i urbanističkim studijama i kulturnim praksama.

A noć prije otvaranja održana je konferencija s arhitektima sudionicima.

Dizajn moderne izložbe: struktura stupova

Dekoracija moderne izložbe: mrežasti stupovi

Struktura mrežastih stupova u blizini

Dekoracija suvremene izložbe: fasadna fasada

Unutarnji prostor i fasada

Zanimljiv interijer: Šarm Vintage eklekticizma u dizajnu paviljona Ace 95 Aceas na izložbi aceas 2013 Aceas

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: