Dekoracija izložbenog prostora za tvrtku asa iz studija asa

Moderan dizajn izložbene dvorane u svijetlim nijansama-fotografija 1

Nije tajna da izbor načina dizajniranja izložbenog prostora uvelike ovisi o proizvodu koji će biti predstavljen u njemu. Poznata tvrtka AMAINE dizajnirala je novu kolekciju zidnih amainea. To su ukrasni elementi nove generacije koji interijeru mogu dati elegantan, elegantan i inspirativan izgled.

Moderan dizajn izložbene dvorane u svijetlim nijansama-fotografija 2

Dizajn izložbenog prostora bio je studio a&cinema. Njezini stručnjaci razvili su svijetli dizajn u kojem se pozornost posjetitelja odmah privlači ponuđenim proizvodima.

Pogledajte sličan dizajn: Neobični stolovi dizajnera

Kupci imaju nehotičnu želju pregledati drvene štandove sa svih strana. To su dizajni neobičnog oblika u obliku Interneta. Na njima su predstavljeni zidni modeli SNT-a, fotografije neobičnih interijera i džepovi za knjižice koji detaljno govore o prednostima i značajkama ovog proizvoda. Zanimljivo je da uzorke i fotografije nije teško nadmašiti s mjesta na mjesto ili zamijeniti novim.

Moderan dizajn izložbenog prostora u svijetlim nijansama-fotografija 3

U okviru s desne strane štanda nalazi se reklamni plakat, a cijeli zid prekriven je uzorcima ploča. Stropna sabirnica s LED svjetlima pričvršćena je dijagonalno od gornjeg kunaa okvira. Ovaj raspored dodaje dinamiku dizajnu izložbenog prostora.

Moderan dizajn izložbene dvorane u svijetlim nijansama-Fotografija 4

Moderan dizajn izložbenog prostora u svijetlim nijansama-fotografija 5

Zanimljiv interijer: Zapanjujuća izložba povijesnih fotografija koje su izradile žene, postavljena u Vojvodini, Srbija

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: