Crno-bijeli stil u interijeru za ljubitelje nečega za čitanje

Zidna dekoracija stranicama knjiga

Činjenica da su se mnoge tiskane publikacije djelomično ili u cijelosti preselile na svjetsku mrežu, smanjujući nakladu i volumen, navela je neke nostalgične ljude da uključe novinske stranice u unutrašnjost svojih stanova.

Ako i vi, dragi posjetitelji stranice o stilskom dizajnu, propustite vrijeme kada su svježe novine koje mirišu na tipografsku boju ležale u svim poštanskim sandučićima ili vam se jednostavno sviđa apstraktna struktura formirana izmjenom redaka i crno-bijelih slika, primjeri ukrašavanja različitih soba u nastavku zasigurno će vam se svidjeti.

Interijer spavaće sobe u crno-bijeloj boji

Dizajneri studija Bella Life Style, oni koji su stvorili dizajn interijera ove spavaće sobe vjeruju da ako se odlučite pribjeći akromatskom rasponu u dizajnu, potrebno je produbiti prostor uz pomoć zanimljivih otisaka i elemenata s izražajnom teksturom.

Tisak novina na zidovima

Ako želite da zidovi budu crni, a ne bijeli, a unutrašnjost izgleda ispunjenija, učinite isto kao i dizajneri iz Avocado Sweets Interior Design Studio, koji su koristili stranice časopisa i novina s mnogo velikih Vintage fotografija za izradu otiska tapeta.

Unatoč činjenici da se crtež pokazao mnogo izražajnijim, opća pozadina ostala je potpuno neutralna.

Pozadina s tiskanim novinama u unutrašnjosti

Kao što svi znaju, novinski papir ne ostaje zauvijek bijel. Stranice izdanja s vremenom neizbježno požute. Ovaj efekt koristili su dizajneri studija ILevel, koji su stvorili pozadinu s uzorkom koji oponaša stare novine.

Ukrašavanje zidova novinama

Za ukrašavanje zidova možete koristiti prave novine, kao što su to učinili dizajneri Etica Studio, koji su zalijepili ovu kupaonicu s njima.

Dekorativne novinske trake u spavaćoj sobi

Pogledajte sličan dizajn: Zapanjujuće ideje za dizajn kuće uz mali proračun

Ponekad je dovoljan mali element za stvaranje impresivnog učinka. Par koji živi u ovoj spavaćoj sobi odlučio je ne zalijepiti sve zidove novinskim tapetama, već upotrijebiti dvije njihove trake za ukrašavanje područja iznad uzglavlja.

Ispis novina između prozora u dnevnoj sobi

Dio zida ukrašen novinskim tiskom u ovom stanu smanjio se na veličinu uskog razmaka između prozora.

Ploča s uzorkom novinskih redaka

Nisu spremni za radikalne promjene? Za početak, pokušajte se naviknuti na malu ploču s uzorkom novinskih linija, poput one koja visi u kući u Dallasu na projektu Valerie McCaskill Dickman.

Tapete od recikliranih novina u blagovaonici

Mnogi proizvođači tapeta uspješno koriste reciklirane novine za izradu svojih proizvoda. Stranice su izrezane na tanke trake, ali struktura teksta i fotografija i dalje je prepoznatljiva.

Izvorna pozadina u spavaćoj sobi

Zidovi ove spavaće sobe prema projektu S.B. Long Interiors zalijepljen posebnim materijalom koji se zove Newsworthy. Proizvođač svoj proizvod pozicionira kao alternativu skupoj organskoj tkanini od Rami vlakana.

Stolna ploča izrađena od novinskih traka

Tiskane linije našle su mjesto ne samo na zidovima. Ovdje je countertop izrađen prema projektu Christopher HooverEnvironmental Design Services. Tanke trake izrezanih stranica kataloga pošte završile su ispod sloja prozirne plastike.

Otisak novina na kuhinjskom otoku

Novinski otisci zahvaćaju površine namještaja. U ovoj kući na projektu P2 Design tekstovi s fotografijama pojavili su se na temelju kuhinjskog otoka.

Dizajn fotelja u stilu stripa

Ako su u pitanju stripovi, zašto onda ne bismo razgovarali i o knjigama? Neki ljudi koriste svoje stranice za stvaranje jedinstvenog interijera.

Camille Dickson kod kuće sam pronašao dva udžbenika francuskog jezika, a za simboličan novac kupio sam još nekoliko romana u rabljenoj knjižari. Uobičajeni uredski klamerica dobro je došao kao radni alat.

Pozadina s obrnutim tekstom u kupaonici

Zidovi ove kupaonice prekriveni su tapetama koje oponašaju stranice rukopisa okrenute naopako. U ovom slučaju sadržaj i jezik izvornog teksta nisu bitni.

Stranice iz časopisa na zidu kupaonice

Struktura crteža ne mora biti linearna. Zidovi ovog zahoda prema projektu Tyner Construction pokriveni fragmentima različitih izdanja, poredanih slučajnim redoslijedom.

Izvorni dekor ulaznih vrata

Zanimljiv interijer: Crna boja u unutrašnjosti unosi posebnu eleganciju u kuću, udobnost s kojom je teško raspravljati i o kojoj morate samo sanjati

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: