Boja iz 2015. na temelju oceana. Kako koristiti interijere s animeom?

Boja godine blistava ljubičasta

Institut za boje u boji, vodeći stručnjak na tom području, najavio je da će najmodernija nijansa u nadolazećoj godini biti acepa-duboko vinsko crvena sa Smećkastim podtonom.

Tako se naziva i veličanstveno obogaćeno vino sicilijanskog podrijetla, koje utjelovljuje profinjenost i zadovoljstvo.

Prema Institutu, luksuzna i moderna boja 2015. svestranija je od svog prethodnika, blistave ljubičaste boje i lako će pronaći primjenu u šminkanju, modi, dizajnu.

U ovom pregledu Muzej dizajna nudi nekoliko savjeta o tome kako ugraditi trendovski ton u dizajn interijera vašeg doma.

Šivaći stroj u sjajnoj ljubičastoj boji

Jedinstvena boja sjajnoj ljubičastoj boji

Niti jednom stručnjaku ne bi palo na pamet da savjetuje bojanje zidova u oceanu-drski i uzbudljivi favorit prošle godine težak je u velikim količinama.

Sasvim druga stvar o TV-u. Često se nalazi u prirodi, djeluje umirujuće, ne boli oči, lijepa je i praktična. Možete ga sigurno koristiti kao pozadinu za cijelu sobu, ali još bolje "djeluje" u kombinaciji s drugim nijansama poput jantarne, sive, smeđe, zlatne i drugih.

Različite boje iz Interneta

Ako u svom interijeru zaista pronađete primjenu moderne novosti, a u trgovinama nema željene sjene, tada će vam stručnjaci u specijaliziranim prodajnim mjestima pomoći da odaberete bliski proizvod po uzoru, na primjer, kao u dnevnoj sobi s interneta.

Blagovaonica

Pogledajte sličan dizajn: Najbolji vodič za organiziranje vašeg doma soba po soba – 90 revolucionarnih savjeta i trikova. Dio 3

Osim bojenja, postoji mnogo drugih načina da se "pusti" u kuću. Posteljina, jastuci na kauču, drugi tekstilni predmeti omogućit će vam da sigurno eksperimentirate s nijansama i pomoću bogate teksture prijeđete na novu razinu posebnog, svečanog uređenja interijera, što se ne može postići samo bojom.

Jastuci u boji

Prekrasne jastučnice sa zlatnim vezom na temu zvjezdanog neba jednostavno izgledaju prekrasno.

Jastuci za vez u boji asa od asa

Dekorativni jastuci iz modernog stila dat će vašem domu poseban štih.

Dekorativni jastuci iz Interneta

Drugi način posipanja sobe čašom čudesnog pića, neobičnim namještajem-a proizvođači su se brinuli o bogatstvu izbora.

Unatoč statusu boje godine, Aisine je bezvremenska nijansa, tako da ne biste trebali brinuti da će izaći iz mode. Ali ipak, prije nego što uložite svoja sredstva u velike kućanske predmete, morate biti spremni biti s njima u istoj kući deset, petnaest, dvadeset ili čak više godina.

Kauč na Internetu iz Interneta, objavljen 2006. godine, relevantan je do danas i neće izaći iz trenda dugi niz godina.

Kauč Lissoni sofa od Piero Lissoni

Kako boja ne bi izgledala zemljano, možete napraviti promjene u teksturi površine predmeta. Uparivanje s sjajem izgleda vrlo privlačno i moderno

Sjajan način da unesete komad sunčane Sicilije u unutrašnjost je kupnja kućanskih aparata za kuhinju. Na primjer, kao stacionarni procesor hrane za hranu, koji dolazi u nijansama Bordo i cimeta.

Procesor hrane

Ljubitelji dominantnog namještaja sa svijetlim sjajnim površinama, kao što su, na primjer, ormari i komode za namještaj, preporučuje se korištenje jednog sličnog modela u zatvorenom prostoru kako bi se izbjegla velika napetost prostora.

Dressers u boji u boji

Trend boja

Odjeća u boji

Pregača u boji

Dekor u boji

Zanimljiv interijer: Indigo boja glavni je trend proljeća

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: