Biljni oblici u osvjetljenju vašeg doma: Nasa i njegova moderna dizajnerska svjetla

Moderna dizajnerska rasvjetna tijela: drvena svjetiljka od Acepa

Dobar dan, dragi posjetitelji 

Prekrasna podna svjetiljka"internet"

Na pitanja o tako neobičnom dekoru svjetiljke, odgovara: zanimaju me prirodni oblici. Cilj takvog rada, na koji me inspirirao cvjetni pupoljak, bio je stvoriti nešto organsko i bez težine. Velike latice, izrađene od visokokvalitetnog drveta, ostvaruju dvije funkcije odjednom: prvo, maskiraju samu električnu žarulju, a drugo, dizajnirane su tako da svojim oblikom stvore meke sjene koje se bacaju kad svjetlost prolazi kroz ocean .

Prekrasne kovrče drvene svjetiljke"internet"

Pogledajte sličan dizajn: Elegantno kombiniramo podove-beskrajna raznolikost stepenica u unutarnjim kompozicijama

Ime autora na nozi drvene svjetiljke"internet"

Takav alat za osvjetljenje može se kupiti u nekoliko verzija: može biti izrađen od vlakana jasena, hrasta, oraha, kao i od kombinacije nekoliko vrsta drveća. Osim toga, postoje varijacije postavljanja pribora u prostor. U prodaji su lusteri obješeni sa stropa, kao i podne svjetiljke.

To će vam pomoći stvoriti mistično i kreativno okruženje u unutrašnjosti koje će zadiviti maštu i privući pogled svojim jedinstvenim i spektakularnim izgledom. Moderne dizajnerske svjetiljke emitiraju svjetlost pod kojom želite provesti nezaboravne trenutke, boraveći u udobnosti i udobnosti. Kombinacija pouzdanosti dizajna s niskom potrošnjom energije stvara sigurne uvjete za korištenje.

Pažljivo pogledajte ove jedinstvene slike i odgovorite na pitanje Želite li kupiti takvu stvar ili je predstaviti kao poklon?

Kovitlaci drvene lampe"internet"

Drveni luster"internet"

Informacije i fotografije koje je dostavio Carpenter.

Zanimljiv interijer: Revolucionarni proboj u upravljanju raspoloženjem: jedinstvena Svjetiljka-sunce asa od asa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: