Biljni elementi u dekoru: neobični namještaj iz Art studija koji uzgaja cvijeće u Kini

Sadnice cvijeća u loncima

Biljni uzorci na površini namještaja poznati su od davnina, a sam namještaj najčešće je izrađen od biljaka, jer su drvo i tkanina u davnim vremenima najčešći materijali za stvaranje kućnog okruženja.

Stoga se ne može iznenaditi da se stručnjaci iznova i iznova pokušavaju vratiti ovoj temi. Ali kakve slike stvaraju vraćajući joj se? Pokušajmo špijunirati njihove fantazije?

Ovdje je, na primjer, takav stol razvio londonski Studio i nazvao ga.. međutim, nitko dugo nije patio od imena.

Pogledajte sličan dizajn: Izvorni zidni dekor učinit će da unutrašnjost vašeg doma zablista novim bojama

Stol s loncima za cvijeće

I sve zato što je ovaj stol dizajniran ne samo za hmm, recimo, jesti hranu, već i za uzgoj, baš kao u dobra stara vremena, a ne samo u starim lukom na prozorskim daskama, rajčicama na balkonu i hrpom svih vrsta bilja na kuhinjskom stolu možete vidjeti i danas prilično često, ali tako da stol.

Saksije za cvijeće umjesto nogu uz stol

Noge su mu izrađene u obliku podmetača za lonce, a dizajneri su tijekom testa svog stvaranja potvrdili da se ne samo penjačke biljke osjećaju vrlo ugodno, već i sasvim obične rajčice.

Zanimljiv interijer: Slava sukulentima neusporedivim ukrasnim cvjetovima koji mogu preživjeti u najtežim uvjetima i istovremeno nas oduševiti svojom ljepotom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: