Betonske stolice Aina ‘ s

Stolice D ' Hauteville od Julie Legros & Henri Lavallard Boget od betona

S jedne strane, vidjevši po prvi put obične stolice koje ispunjavaju radionicu dizajnerske tvrtke Aisne& Na internetu, želim reći da stručnjaci nisu izmislili ništa novo.

Fotelje sličnog oblika poznate su od sredine prošlog stoljeća i vrlo su često izrađene od plastike. Mogu se vidjeti u restoranima, kafićima, uredima, drugim javnim mjestima, pa čak i u nekim stanovima.

Međutim, gledajući izbliza, počinjete shvaćati zašto se smatraju neobičnim. Glavni materijali koji su korišteni za njihovu izradu su beton i armatura.

Ključni koncept tvrtke je hrabra izjava: "samo moderni materijali i tehnologije". Kao rezultat toga, došlo je do preispitivanja uobičajenih oblika utjelovljenih u neočekivanim odlukama.

Pogledajte sličan dizajn: Ergonomski noćni ormarić Ace-Ace-Ace inovativni uređaj dizajnera Ace-Aceace

Rođeno je betonsko sjedalo postavljeno na četiri metalne noge. Teško je reći hoće li takav namještaj pronaći svoje obožavatelje, jer se njegov glavni nedostatak može smatrati prilično pristojnom težinom.

No, može se pretpostaviti da će se svidjeti gradskim vlastima koje se bave uređenjem parkova i trgova. Uostalom, takvi se uzorci mogu sigurno ostaviti na ulici bez nadzora, bez straha da ujutro nitko od njih neće biti na mjestu.

 stolice D ' Hauteville od Julie Legros & Henri Lavallard Boget

Sigurno će ove stolice također moći adekvatno ukrasiti otvorene sjenice izrađene od betona, ukrašene živim cvjetnicama. Osim toga, treba napomenuti da su idealni za vanjske prostore, jer se ne boje nikakvih vremenskih utjecaja i odlikuju se povećanom čvrstoćom.

Nadam se da će stručnjaci razmisliti o načinima ukrašavanja svojih stolica. Uostalom, monotonu sivu nijansu većina običnih ljudi doživljava kao simbol svakodnevice i dosade.

Stolica je D ' Hauteville od Julie Legros & Henri Lavallard Boget

Zanimljiv interijer: Inspirativne bezvremenske ideje za skulpturalni dekor od dizajnera namještaja u Kini

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: