Baterije koje zrače stilom

Baterije u obliku spirale u kupaonici

Svaka moderna soba ima baterije koje je zagrijavaju u hladnoj sezoni. Postoji nekoliko načina da ih pretvorite u ukrasni element. Ne moraju biti samo metalne cijevi. Ponekad baterije mogu postati središnji element prostorije, od čega će se odbiti daljnji dekor.

Neobične kutije

Baterija u bijeloj kutiji

Baterije smještene u takve kutije sigurnije su jer ih je nemoguće spaliti. Nažalost, nisu se ukorijenili u modernom stilu, ali u retro stilu su još uvijek relevantni.

Baterija u bijeloj kutiji s mrežastim prednjim zidom

Također su savršeni za klasični dekor. Bit će važno odabrati boju kutije koja odgovara zidovima.

Baterije u bijeloj kutiji

Baterije u bijeloj kutiji

Ako je prednji zid mrežast, soba će se brže zagrijati. A ako želite potpuno sakriti bateriju, tada možete odabrati kutiju od punog drveta, s malim rupama ispred. No, art nouveau stil pruža paralelne linije.

Polica

Mnogi ljudi ne vole baterije jer zauzimaju prilično prostora, čak i uske i male. Da biste dodali malo korisnog prostora, možete napraviti policu. Na primjer, mramorna ploča koja prekriva radijator izgledat će sjajno u kupaonici.

Baterije ispod širokog prozorskog praga

Pogledajte sličan dizajn: Pruge će dodati dinamiku inače dosadnom interijeru nekoliko fotografija prugastih interijera

Police za knjige i baterija ispod širokog prozora

Baterije u kutiji ispod prozorske daske

Ako je baterija blizu prozora, tada možete kombinirati prozorsku dasku i police za knjige. Ovo rješenje će se uklopiti u sobu u stilu Art Nouveau. Ako, na primjer, biljke postavite na takvu prozorsku dasku, tada će privući svu pažnju, a baterija će ostati nevidljiva.

Kameleon

Boja baterije koja odgovara zidu

Boja baterije u skladu s ljestvama

Baterije u boji drveta

Kada je nemoguće opremiti policu ili integrirati ovaj dio sobe u unutrašnjost, možete ga kamuflirati. Na primjer, obojite i zid i bateriju bijelom bojom. Nije nužno da se temelji na boji zidova, možete biti inspirirani drugim elementima, kao što su stepenice. U sobi u kojoj prevladava tamno drvo, baterija se može obojiti u boju drveta, čak i ako se ističe na pozadini zida, savršeno će se uklopiti u unutrašnjost.

Razmislite već ljeti

Okomite baterije na zidu u dnevnoj sobi

Promjena sustava grijanja vrijedi zbuniti ljeti. Tada možete odabrati zanimljiviju opciju prikladnu za dekor sobe, na primjer, vertikalno rješenje.

Sušilo za ručnike u kupaonici

Ne zaboravite na kupaonice u koje možete staviti kromiranu sjajnu sušilicu za ručnike. Moderan dizajn odlikuje se fleksibilnošću, baterije se mogu odabrati za bilo koji stil i bilo koju sobu.

Boja baterije u svijetloj boji

Ljeti ne samo da možete zamijeniti, već i ažurirati i prebojati stare baterije, udahnuvši im novi život.

Sjednite!

Baterije ispod kauča na prozorskoj dasci u kuhinji

Baterije ispod kauča na prozorskoj dasci u dnevnoj sobi

Zimi će biti lijepo sjediti iznad toplog radijatora. Možete ga pokriti, baciti nekoliko mekih jastuka i udobno sjedalo je spremno. Ova će opcija biti jednako prikladna u kuhinji, dnevnoj sobi ili radnoj sobi. Hladnog dana i neće htjeti sjediti negdje drugdje.

Zanimljiv interijer: Mogućnosti dizajna apartmana sa španjolskim pločicama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: