Bar s vizualnim efektom. Veličanstvena nestalnost površinskog uzorka

Barski pult futurističkog stila

Danas predstavljamo vašem sudu takav originalan, zanimljiv dizajnerski sjaj. Moderni trendovi često se očituju u nepravilnim oblicima, nekonvencionalnim konceptima, futurističkim pristupima.

To je to, a studio je u toku s tim. U njihovom projektu pojavila se koktel dvorana s krivolinijskim linijama i tekućim efektima.

Bar iza futurističkog pulta

Ovo je originalna struktura nerazumljivog oblika s tekućim stranama, izgleda vrlo impresivno na otvorenom prostoru u rekreacijskom području, vrlo zanimljiv pristup za primanje gostiju i ispijanje jakih pića, vrijeme će proći nezapaženo. A njegova nenametljiva i privlačna boja privući će vas.

Pogledajte sličan dizajn: Memoriam conservations: finski krajolici u seriji fotografija Christoffera Relandera

Kovrčava šipka

Iz različitih kutova izgleda drugačije. Skroman izgled stola ne nagovještava ništa posebno. Ali ako pogledate s druge strane, to je izvrsno skriveni sjaj u kojem se otkriva značenje imena.

Sve što tamo stoji poziva vas da odmah sjednete na barske stolice, izrađene od istog materijala kao i sam sjaj, i odgovaraju ovom originalnom dizajnu interijera.

Želimo Vam ugodan provod uz tako izvrstan komad namještaja. Svidjela mi se ideja? Napišite svoje mišljenje u komentarima!

Akrilna šipka

Kreativni Barski pult

Izvorni šank s vizualnim efektom

Zanimljiv interijer: Drvene stolice koje se mogu slagati od proizvođača Azipa najbolji izbor za elegantan kafić

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: