Bakine pletene košare-stari elementi u modernom okruženju dat će individualnost sobi

Pletene košare u dizajnu interijera

Sada se sve više i više sklonosti modernom dizajnu daje prirodnim materijalima. Zahvaljujući njima, unutrašnjost stječe prirodnost, poseban sjaj i, što je najvažnije, potpunu sigurnost za ljudsko zdravlje.

Uostalom, moderni proizvođači sve više griješe činjenicom da u svojoj proizvodnji koriste materijale koji predstavljaju opasnost za ljudsko zdravlje.

Košare za pohranu časopisa

Košara za kunalje uz sofu

Košare ispod sofe

Košare na otvorenom stalku

Košara ispod stola

Korištenje pletenih košara tehnika je čija će upotreba značajno transformirati interijer kuće. Proizvodnja od ekološki prihvatljivih materijala, prirodne ljepote, čvrstoće i prilično dugog vijeka trajanja-to su glavne prednosti ovih proizvoda. Zahvaljujući velikom izboru veličina, oblika i nijansi, košare će biti relevantne u gotovo svim sobama.

Pogledajte sličan dizajn: Izrezivanje i bojanje bundeva za Noć vještica s djecom uzbudljiva i korisna zabava za djecu

Košara u hodniku

Niska polica s košarama

Male košare ispod komode

Košare na polici u unutrašnjosti

Košara ispod stolića

U dnevnoj sobi ti se proizvodi mogu koristiti za spremanje cipela, pa čak i nekih odjevnih predmeta. U dvorani će male košare poslužiti kao izvrstan analog kutija za pohranu knjiga i dokumenata.

U kupaonici će ove košare biti prikladne za prikupljanje kunalja, a moderne proizvodne tehnologije učinit će ih apsolutno otpornima na vodu.

Košara ispod noćnog ormarića

Duga košara kao pomoćni stolić

Pletene košare za kunalje u unutrašnjosti

Ovi će proizvodi biti u savršenom skladu s predmetima koji predstavljaju dostignuća tehnološkog procesa čovječanstva. Na prvi pogled nespojive stvari dodati će posebnu komponentu i originalnost dizajnu.

A koristeći ih u ekološkom dizajnu ili antiknom interijeru, učinak dobivenog rezultata bit će neponovljiv. Oduševite sebe i svoje najmilije

Male pletene košare u niši

Košara za kunalje u unutrašnjosti ispod stola

Zanimljiv interijer: U središtu pozornosti su Zračni oblaci! Preobrazite svoj interijer do neprepoznatljivosti

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: