Bajka u stvarnosti: dekor obiteljske kuće

Izvorni dekor obiteljske kuće

Zabavan i moderan dekor obiteljske kuće

Ovdje je izvrstan primjer, koji je dekor u boji obiteljske kuće-prekrasan" kalifornijski " Bungalov obitelji iz Melbournea. Njegove fotografije nedavno su objavljene na TV-u. Nakon kupnje 2013. godine, Joe Dabrovski i Andrija Fischer odmah su počeli preuređivati stan. Zamijenili su drvene podove, demontirali stare pločice u kuhinji i prefarbali cijeli prostor.

Paleta boja zidova ovdje se kreće od prigušene sive s ugljenom crnom do bogate plave i zelene u dječjim sobama. Unatoč razlici, sve ove nijanse stvaraju skladnu pozadinu za osebujnu kolekciju namještaja i ukrasnih sitnica. Kombinacija hirovitosti i neutralne minimalističke stvara posebnu, eklektičnu i vrlo ugodnu atmosferu.

Blagovaonica sa stolicama u travnatoj boji i zidom spektakularno ukrašenim tanjurima definitivno podiže raspoloženje. Neki su kupljeni, a drugi ručno oslikani zahvaljujući kreativnom duetu mališana i odraslih. Vrijedna ideja za kuhinjski prostor.

Pogledajte sličan dizajn: Fotelja za svaki ukus

Dekor obiteljske kuće: svijetle ploče na zidovima

Pogled na takav zid odmah izaziva osmijeh

Izgled spavaćih soba također nadahnjuje. Par je svoj kutak prekrio zlatnim pokrivačem masivnog pletiva, kao i duetom fotelje i stolice u stilu srednjovjekovne secesije. Sivi okvir umiruje i opušta, a vijenac koji oponaša biserne perle savršeno se slaže s njim. Zidni stalak s obiteljskim fotografijama i crtežima vrlo je prostran i organski.

Smiješni detalji donose jedinstveni okus. Može se primijetiti da svugdje prevladavaju drvene površine. To je ono što oplemenjuje prostor, ispunjavajući ga najdubljom toplinom ognjišta.

Dekor obiteljske kuće: neobične perle na zidu

Odabrana boja stvara osjećaj topline i mira

U dvoje djece pažnju naglašavaju šarene igračke, postavljene na kamin, pa čak i visoko na zid. Plava boja povoljno zasjenjuje šareni namještaj i bijeli kamin koji služi kao kuća za knjige. Zidni urezi stvaraju originalnu teksturu. Moći će smjestiti remek-djela djece: aplikacije, crteže, kolaže.

Dekor obiteljske kuće: razne igračke u sobi

Djeca su vjerojatno oduševljena takvim kutkom

Vrlo uspješan i ugodan dizajn kuće za cijelu obitelj, nije li to istina? U jednakim dijelovima kombinira "djetinjstvo" i neutralnost. Podijelite svoje mišljenje!

Zanimljiv interijer: Moderni ukrasni elementi: 6 opcija kako ukrasiti svoj dom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: