Autorski dizajn interijera: žuta u crnom okviru. Razgovarajmo o stvaranju mladog autora!

Dizajn interijera: Žuta se vratila u modu!

Jedan od čitatelja predstavlja autorov dizajn interijera: žuta boja u kombinaciji s crnom. Ludo volimo dobivati zanimljive fotografije! Najviše od svega, drago mi je što naši članci postaju poticaj za stvaranje domaćih remek-djela-čitatelji slušaju savjete stranice i primjenjuju ih u praksi.

Danas predlažemo da se upoznate s nevjerojatnim autorskim projektom. Tvorac interijera je Sasha, koja živi u privatnoj kući u Pretoriji, u Južnoj Africi. Fotografije su primljene s komentarima koje preporučujemo čitanje.

Crne i žute boje u dizajnu interijera

Crne i žute boje u dizajnu interijera

Prema Sashi, nadahnula ju je traka tapeta talijanskog dizajnera Fornasettija koja se slučajno našla u kući. Zaštitni znak pronađenog uzorka je lice operne pjevačice Line Cavalieri. Djevojka je umetnula fragment u okvir i koristila ga u dekoru kupaonice.

Pogledajte sličan dizajn: Japanski Festival Ombasira: ekstremni spust na divovskim trupcima

Slažete se, prilično originalan dizajn interijera? Žuta je dodala razigrani dodir podcijenjenom dizajnu. Sasha kaže da je prostor spavaće sobe dovoljno velik, tako da njezina omiljena tamno siva boja ne smanjuje veličinu.

Crne i žute boje u dizajnu interijera

Crne i žute boje u dizajnu interijera

Većina elemenata se ponovno koristi: uzglavlje je pronađeno na odlagalištu i obojeno u crno. Stol pronađen u antikvarnici-ovo je bivša ladica za kunalje. Metalni ormarić kupljen je u zalagaonici – na njemu su još uvijek vidljivi brojevi ćelija.

Dizajn sobe dizajniran je u stilu oceana.

Sada razumijete kako je lako sve učiniti sami? Dovoljno je dati mašti na volju i ne zaboravite čitati članke! Ovdje možete pronaći mnogo korisnih savjeta za dizajnere početnike. Gledajući fotografije, dobit ćete mnogo zanimljivih ideja.

A kakav interijer imate? Ne želite podijeliti iskustvo?

Crne i žute boje u dizajnu interijera

Crne i žute boje u dizajnu interijera

Zanimljiv interijer: Autohtoni dekor porijeklom iz Latinske Amerike neobičan je ukras vašeg doma

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: