Art Nouveau ručno rađen: neobična Aina-ama stolica Shuji Nakagava izrađena je u tradicionalnoj japanskoj tehnici

Prekrasna stolica Ace-Ace ručno izrađena

Danas ćemo vam otkriti temu prekrasne japanske tradicije Kjota-umjetnost posebne obrade drveta. Došao nam je kroz stoljeća kao nematerijalna vrijednost Japana, gdje se znanje i vještine prenose s oca na sina, a alati koje koriste narodni obrtnici gotovo se nisu promijenili.

Ručno rađena stolica za stolice

Posebno treba napomenuti sirovine od kojih su ti proizvodi izrađeni. To je i drvo japanskog čempresa, nazvano u Japanu, i prilično rijedak, do danas, sačuvani japanski cedar, koji je dostupan u ograničenim količinama i sadrži patinu staru 2000 godina.

Pogledajte sličan dizajn: Minijaturna Zemlja čudesa: najveća svjetska željeznička maketa u stvarnom i virtualnom formatu

Izrada stolice za stolice-ručno izrađena stolica za stolice

Danska dizajnerska grupa Amapa, zajedno s Amapa, dizajnirala je nevjerojatan namještaj u stilu japanske tradicije Kjota sa svježim trendom zapadnog stila. Jedan od razvoja ovog studija su ručno rađene stolice za Ace-a.

A jedna od tajni ove tehnologije je sastavljanje ovog modela iz segmenata u obliku "japanske kante" Ina-Ina koristeći tradicionalnu metodu staru 700 godina.

Čudesne stolice Ice-Ice ručno izrađene

Obrada i montaža vrši se isključivo ručno. Danas je ovaj stil relevantan u svim područjima našeg života, na primjer, izrada bačvi za šampanjac, hladnjaka ili svakodnevnih predmeta. Izvorna stolica ima visoku čvrstoću, praktičnost i praktičnost.

A kvaliteta premašuje sve najviše zahtjeve koje postavljaju potrošači. Što se tiče dizajna, kako kažu, sve genijalno leži u jednostavnosti.

Zanimljiv interijer: Mladenački izgled zamršene stolice: drvena prostorna konstrukcija naglašava skrivenu izražajnost modela

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: