Arhitektonska izložba IPA: IPA primijenjene urbane studije

Muzej ima stotine lijepih i nezaboravnih slika arhitektonskih građevina

U današnjoj priči predstavit ćemo vam fascinantan i izuzetno zanimljiv dizajn izložbe Amapa: Amapa, koji su osmislili i izveli zaposlenici i kreativni stručnjaci dizajnerske tvrtke Amapa u američkom gradu Los Angelesu.

Pozivamo vas da zaronite u očaravajuću fotografiju i pogledate rješenja i konceptualnu viziju ostvarenu u ovom arhitektonskom remek-djelu.

U ožujku 2012. kustosi umjetničke instalacije "IPA: IPA", i IPA (sam Loubell) i IPA (Greg Goldin), dali su ponudu Velikoj arhitektonskoj tvrtki IPA da dizajnira svoju veliku emisiju originalnih ideja za uređenje kako bi predstavila mnoge izvanredne sheme razvoja i formiranja grada Los Angelesa.

Stručnjaci inženjerskog ureda imali su čast sudjelovati u tako vrijednim građanskim aktivnostima i pristali su donirati svoje usluge besplatno

Nekoliko mjeseci kreativni tim sastajao se s rukovoditeljima u uredu tvrtke kako bi razradio zajedničku viziju programa emisije koji će funkcionirati na nekoliko različitih razina.

Gledatelju mora pokazati nekoliko priča iza svake sheme, kao i omogućiti posjetiteljima da sudjeluju u kontekstu preobrazbe ograničenja muzejskog prostora Ainz+Ainz do stvaranja profitabilne prezentacije koja stvara jedinstvenu ainz kompoziciju za gledanje.

Izvorno mjesto za stvaranje emisije

Jedinstveno iskustvo prenosi se formiranjem jednog velikog (iako složenog) prostora s muzejskom sobom smještenom u stražnjem dijelu galerije. Dizajniran je u tamnoj shemi boja s prevladavajućom crnom nijansom, a zamišljen je kao tamni pomoćni prostor za izlaganje eksponata u uvjetima slabog osvjetljenja, kao i za dizajniranje trodimenzionalnog 3-A "leta-vizualizacije" iz studija Azipa.

Uzemljujući kontekst grada unutar eksperimentalnog mjesta, Stručnjaci su se odlučili geografski orijentirati na podnu površinu i modele remek-djela, pokrivajući ih crno-bijelom kartom grada Los Angelesa iz 1938. godine, približavajući se kronološkoj sredini mnogih shema.

Ovaj grafički prikaz u dizajnu interijera toliko se razlikuje od današnjeg gustog urbanog razvoja, koji prikazuje metropolu u tranzicijskom rastu sa svim detaljima ulica, bulevara, nerazvijenih prostora i jedinstvenog izobličenja reljefa.

Grafički prikaz u dizajnu interijera razlikuje se od današnjeg gustog urbanog razvoja

U nastojanju da se posjetiteljima stvori nesmetan pogled na prostor, dva stupa u glavnoj dvorani prekrivena su fotografijama visokih tornjeva i kuća, od kojih je najbolja izgradnja zgrade visoke 10 stopa s graditeljem asa majstorom asa (Tommie Muska).

Pogledajte sličan dizajn: Eileen Gray. Elaine Siva. Arhitekt i dizajner. Profinjenost i aristokracija u kreacijama i u životu

Ovaj model koristi 65,000 plastičnih blokova kako bi obnovio masivnu katoličku katedralu u Los Angelesu iz 1931. godine od Ipaina (Lloida Raita).

Budući da će muzej izvana biti neproziran, obrtnici i inženjeri odlučili su da im je potrebna uvjerljiva prezentacija za odabranu temu izložbe. Ideja bikonveksne površine velikih razmjera okrenula se konceptu kretanja, tehnološkim i empirijskim inovacijama i automobilskoj kulturi Grada Umpina, koji su imali snažan značaj u razvoju i formiranju metropole.

Dekor pročelja kuće održavan je u crno-bijeloj shemi sa svijetlo žutim elementima koji privlače pogled i pažnju mještana i prolaznika.

Dekor pročelja kuće bio je u crno-bijeloj boji sa svijetlo žutim elementima

Jedinstvena kompozicija Amarae: Amarae posjetiteljima pokazuje što bi se dogodilo s Gradom ako bi se u metropoli izgradile određene infrastrukture i arhitektonske građevine.

Pažljiva zbirka radova predstavljenih na ploči za crtanje pita: "Zašto je Los Angeles epicentar poznatih arhitekata koji su toliko oskudni u urbanoj inovaciji?».

Kustosi kompozicije asa i ASA, u suradničkom kreativnom radu s majstorima studija asa, razmatrali su vizionarska djela koja imaju najveći potencijal za urbanu promjenu-strukture, master planove, zanimljive projekte kuća i prijedloge prijevoza.

Bilo koji od njih mogao bi se transformirati i u materijalnoj stvarnosti i u kolektivnoj percepciji metropole.

Priče i povijesne teme povezane s tim remek-djelima objašnjavaju urbanu infrastrukturu inventivnim i složenim shemama urbanog razvoja.

Bogata povijest povezana je s tim remek-djelima

Mnogi od ovih crteža, koji promiču gušći i dinamičniji razvoj područja, i dalje su relevantni jer bi mogli potaknuti obrtnike na stvaranje budućih remek-djela.

Pitaju posjetitelje pitanje: "zašto nisu nikada izgrađeni?"Emisija sadrži desetke ilustracija koje istražuju mogućnosti i perspektive arhitektonskih ideja i uličnih umjetničkih prijedloga koji se prenose vizualizacijama, crtežima, modelima i izgubljenom umjetnošću ručnog crtanja.".

Kroz ove slike i prateće pripovijesti, metropola se tretira u novom svjetlu, s odbačenim i nerealiziranim projektima koji se shvaćaju kao umjetnost. Izložba istražuje brojne sheme i skice koje stvaraju uvjete za obnovljeni interes za velike projekte u Los Angelesu.

Izložba istražuje brojne sheme i skice

Izložba je uključivala zgrade legendarnih majstora kao što su Acepa (Frank Lloid right), Acepa (John Lautner), Acepa (Rudolf Schindler), Acepa (Frank Gerie) i Acepa (tom Maini).

Osim toga, instalacija će biti izložena glavnim rasporedima trgova, zabavnih parkova, pa čak i ponudama kao što su podzemna željeznica, Monorail i zračni prijevoz. Svi oni odražavaju perspektive materijalne stvarnosti i javne percepcije metropole.

Tijekom dvije godine istraživanja, dekorateri i talentirani stručnjaci otkrili su bezbroj neopisivih priča i stotine lijepih i još uvijek nezaboravnih slika arhitektonskih građevina i neobičnih kuća.

Izložbu su nadopunili izdavačkom kućom knjige "Metropolis", koju su razvili u suradnji sa studiom Nazionale.

Dizajn kompozicije asa: asa iz radionice asa u Los Angelesu divan je primjer kako možete transformirati javni i društveni prostor u modernom i tehnološkom stilu uz utjelovljenje palete svijetlih nijansi i kreativnog namještaja.

Svi muzejski ukrasi postali su alternativna verzija područja s nevjerojatnom podnom kartom kao vodičem.

  • Dekoraciju ukrasa dizajnirali su i izveli stručnjaci inženjerskog biroa Tzina.
  • Više informacija o projektu i fotografiranju interijera potražite na internetskom portalu opt-ina

Zanimljiv interijer: Arhitektonska svojstva linoleuma u dizajnu štanda u Kini

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: