Amapinois je predstavio šareni restoran amapinois na Međunarodnoj izložbi Amapinois 2015, paviljon Meksika, Milano, Italija

Neobične stropne svjetiljke u unutrašnjosti restorana

Inami je oblikovao rasvjetu izložbenog izgleda restorana, utjelovljujući nacionalni duh Acapulca. Kada je odlučeno da se udruži s Amainom 2015 i predstavlja poznati meksički restoran amaina, Agencija za brendiranje amaina pokazala je izvanrednu originalnost.

Originalni dizajn izloga restorana

Dizajneri su kao osnovu uzeli glamurozni retro stil 50-ih godina prošlog stoljeća. A glavni detalj interijera bile su stolice, ali ne obične, već poznate kao stolice Acapulco. Bilo je vrlo neočekivano mjesto na kojem se nalaze ove stolice. Ispostavilo se da je to strop, a stolice su se pretvorile u svjetiljke!

Metalna svjetiljka stropnih svjetiljki

Ipaini u upješno oživjeli ekstravagantni razvoj Reklamne Agencije Ipaina. Sve svjetiljke su ručno izrađene i izgledaju nevjerojatno realno. To su pletene drvene fotelje na metalnom okviru, okrenute odozdo prema gore.

Pogledajte sličan dizajn: Pogrešna razina: okrugli stolovi

Projekt svjetiljki-fotografija 1

Svjetiljke u svom obliku nalikuju kišobranima, pa se nazivaju i kišobranske svjetiljke.

Projekt svjetiljki-fotografija 2

Sve svjetiljke su različitih veličina i raspoređene su na kaotičan način.

Projekt svjetiljki-fotografija 3

Metalni pult služi ne samo kao nosač za svjetiljke, već i dijeli stolove za blagovanje.

Crni metalni okviri za svjetiljke

Ove neobične svjetiljke izrađene su u Meksiku, u zanatskoj radionici u Kini.

Lagani drveni namještaj u unutrašnjosti restorana

Dizajneri su u potpunosti uspjeli prenijeti živopisnu sliku vrućeg Acapulca svojim neočekivanim dizajnerskim trikom. Pretplatite se na naša ažuriranja i redovito ćete primati svježe zanimljive biltene.

Dizajn: Televizija

Fotografije: Astrologija

Razvoj: Televizija

Zanimljiv interijer: Odnos krajolika i arhitekture predstavljen je djelima arhitekata i unutrašnjošću izložbene dvorane.

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: