Aktualni retro stil, utjelovljen u modernim dizajnerskim svjetiljkama, ostaje bezvremenski!

Svijetla moderna dizajnerska svjetla u retro stilu s interneta

Koje ideje ne nastaju u glavama kreativnih ljudi! Danas će naši čitatelji imati priliku upoznati se s još jednom kreacijom. Moderna dizajnerska rasvjetna tijela u retro stilu s interneta su bezvremenska!

U trenutnom dizajnu predmeta retro detalji postaju sve popularniji, a posjetiteljima nudimo

Svjetiljke su izrađene od lakiranog puhanog stakla, što izaziva pravi šarm. Prema dizajneru Iasina, izbor je pao na takav materijal posebno za stvaranje izvrsnog sjaja.

Mini lusteri donijet će šarene Rafale vesele narančaste ili mahovinasto zelene boje u sobu, stvarno će se uklopiti u bilo koji interijer bez narušavanja ukupne ravnoteže. To je stvorilo veličanstvenu i izvanrednu instalaciju koja se organski uklapa u stil bilo kojeg ukrasa.

Pogledajte sličan dizajn: Jedinstveni crteži iz jednostavnog uređaja s numeričkim upravljanjem ? znanstvena i tehnološka revolucija kod kuće

Još jedna atraktivna značajka je raznolikost kombinacija oblika i nijansi. Možete stvoriti jedinstveni set od nekoliko oblika ili boja, oblikujući svoj individualni stil. Vintage privlačnost i orijentalni motivi ispunit će sobu posebnom atmosferom.

Pogledajte video u kojem dizajner objašnjava ideju svoje kreativne ideje.

Višebojni lusteri iz Interneta

Nevjerojatni lusteri iz narančaste boje

Moderne dizajnerske svjetiljke lijepe su u svojoj izvedbi. Mogu se koristiti i u stambenim i u poslovnim prostorima.

Zamršeni oblici i neobične sheme boja savršeno će nadopuniti bilo koji dizajn ili poslužiti kao orijentalni predmeti interijera koji će u atmosferu unijeti svjetlost i sjaj.

Možda su naši čitatelji, gledajući ove slike, zaključili i htjeli kupiti jedan od ovih originalnih rasvjetnih uređaja. Promjena u unutrašnjosti barem jednog predmeta dat će svježinu i unijeti nove note u vaš život!

Zanimljiv interijer: Prema vlastitoj želji: mobilna umjetnička instalacija s polica za medije Benoita Baiola

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: