Ako nije bilo dovoljno mjesta u dvorani-prijenosna stolica ACE od Acee podržat će vaše umorno tijelo!

Moderan tabure za kavu iz interneta

Još jedna neobična stolica nudi Muzej dizajna pažnji svojih posjetitelja.

Njegova autorica-dizajnerica iz Austrije Gerlinde Gruber (Oceans) – posvetila je ovaj model dosadnom čekanju, a njegov novi kreativni koncept originalna je prijenosna stolica za nošenje u pokretu.

Prijenosna stolica na internetu je u većoj mjeri slikovita, iako je mogućnost njegove praktične primjene očita. Ovaj model izuzetno jednostavnog dizajna osnova je od četiri noge od smrekovog drveta povezane poprečnom šipkom i podsjeća na koze na kojima se reže ogrjev.

Vrhunac Novosti je u njegovom sjedalu, prekrivenom komadom Tekstila duljine 5,5 metara. Ali ovo nije bilo koji komad cerade, već prekrasna tkanina, čija veličina tvori mekano i udobno sjedalo i ukrašava središnju prečku i gornje kunaove nosača stolice. Po želji se tkanina može oprati ili čak zamijeniti.

Pogledajte sličan dizajn: Atraktivna toplina bakrenih dodataka originalni predmeti interijera poznatih dizajnera

Na krajevima "namota" pričvršćena su dva prstena-ručke, uz pomoć kojih se sklopiva stolica može nositi poput trendovske ženske torbe. Izvorni pribor za fashionistice!

Prelijepa stolica ACEPA od ACEPA

Čudesna stolica od interneta od interneta

A ako dugo ne možete sjediti na uskom sjedalu, ali udobno nahranite patke u ribnjaku ili pričekajte dok vaš voljeni pas ne naleti, realizirajući energiju nakupljenu tijekom dana – sasvim je u redu!

Model je dostupan u tri boje-svijetlo žutoj, koraljnoj i indigo.

Lijepa stolica od ACEPA od ACEPA

Divan tabure asa od asa

Zanimljiv interijer: Prekrasne stolice asa zanimljiva ideja talijanskog dizajnera asa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: