Ako je prijateljski posjet produžen ili složeni kreveti i kauči za goste preko noći

Modularni krevet za goste

Nekoliko neobičnih i neuobičajenih modela kreveta i kauča za rusku osobu predstavit ćemo vašem sudu.

Proslava Nove godine ili Božića uvijek okuplja mnogo rodbine, prijatelja i poznanika. Dolaze odrasla djeca, braća, sestre, tete, ujaci, bake i djedovi, kojima usred noći ili ujutro ne možete reći: "vrijeme je da odete kući!». Gosti trebaju organizirati pristojan Noćenje.

Lezite zdravi i ustanite bolesni nakon noći na zračnom madracu ili kauču neobičnom za kralježnicu-perspektiva nije radosna za svakog gosta. A vlasnici kuće neće biti baš zadovoljni ako se jedan od gostiju počne žaliti na bolove u leđima ili donjem dijelu leđa.

Prekrasan modularni krevet za goste

Prekrasan modularni krevet za goste

Međutim, taj su problem već riješili strani dizajneri i proizvođači namještaja. Paket krevet" Lenneberg " Richarda Lamperta. Ovaj model očarava svojim elegantnim dizajnom koji je dizajnirao inženjer Aleksandar Seifried.

Njegovom proizvodnjom bavi se kampanja Richarda Lamperta. Glavna prednost je mogućnost dodavanja kreveta raznim dodacima: valjcima, jastucima. Tijela kreveta izrađena su od MDF-a i prekrivena poliranim tamnocrvenim ili svijetložutim furnirom.

Pogledajte sličan dizajn: Internet: povijest istraživanja svemira u velikom grafičkom plakatu

Debljina madraca – 10 cm., što vam omogućuje da napravite 2 kreveta jedan na drugi.

Paket noćenja s noćenjem iz kampanje za noćenje s noćenjem

Proizvod je crno lakirano kućište od MDF-a, obrubljeno bukovim pločama na kunaovima. Ako stavite dva kreveta jedan pored drugog, dobivate izvrstan bračni otoman koji će se savršeno uklopiti u unutrašnjost dječje sobe ili dnevnog boravka. Dimenzije madraca su 200 do 90 cm, a visina 18 cm.

Lijep modularni krevet za goste

Jedinstveni modularni krevet za goste

Paket kauča iz Muellerove radionice namještaja

Ekskluzivni dizajn kauča pripada Rolfu Heidi, a njegova proizvodnja bavi se prodavaonicom namještaja Gospodina Muellera. Savršeno će se uklopiti u atmosferu prostrane dnevne sobe.

Čak i dva kauča sastavljena jedan iznad drugog, postavljena uz zid i s rasklopljenim podupiračima, izgledat će kao jedna cjelina, a ako je potrebno, pretvorit će se u bračni krevet. Tijelo proizvoda nalikuje devetoslojnoj torti, jer je izrađeno od 9 čvrsto zalijepljenih traka od šperploče.

Lijep modularni krevet za goste

Šik modularni krevet za goste

Neusporedivi modularni krevet za goste

Boja okvira predstavljena je s 14 boja po izboru kupaca. Kao završni materijali koriste se ploče od breze i bukve. Visina kauča sastavljenih jedan iznad drugog je 48 cm.

Zanimljiv interijer: Talijanski namještaj od kovanog željeza za spavaću sobu nevjerojatna raznolikost oblika i boja

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: