Akcenti u boji za stan u bijeloj boji: neki načini stvaranja romantičnog interijera

Snježno bijeli dizajn interijera

Najvjerojatnije, posjetitelji muzeja dizajna primijetili su da je bijela boja sada u trendu u dizajnu stanovanja gotovo u cijelom svijetu. Skandinavski segment dizajna interijera nije bio iznimka.

Vrlo je jednostavan, precizan i uredan, a upravo u tome leži njegov šik: ne trebaju mu dodatni naglasci.

To je minimalistički stil, idealan za ljude s nekonformističkim karakterom. Snježnobijeli stan u središtu Hottenburga, u Švedskoj, može se opisati takvim preciznim karakteristikama kao što su luksuz, svjetlina i razigranost. Priznajte, jer neočekivano za apartmane, čija je unutrašnjost deklarirana kao bijela?

Snježno bijeli kuhinjski prostor

Kuhinjski namještaj u bijeloj boji

Kućište je vrlo malo u ukupnoj površini, ali upravo zbog bjeline dizajna vizualno se širi, jer je ispunjeno svjetlošću, a osim toga, ovdje je vrlo učinkovit raspored. Unatoč ograničenom prostoru, prostor za spavanje je udobno odvojen.

Pogledajte sličan dizajn: Oh, ovaj prekrasan karton! Moderna privjesna svjetla u najbizarnijim oblicima iz Art Bureau of Contina 38

Cijela soba ostavlja dojam prirodnosti i prirodnosti, možda zbog drvenih podova i vrata obojenih u bijelo. A osjećaj lakoće dolazi od podova koji nisu prekriveni tepihom ili tepihom, već samo malim pojedinačnim prostirkama.

Plavi kauč u bijeloj dnevnoj sobi

Zidni dekor u bijeloj spavaćoj sobi

Snježno bijeli ukras spavaće sobe

Čini se da je ovo kuća romantične djevojke, mladog para ili kreativne osobe. Svijetli detalji interijera, koji imaju šik starih stvari, stvaraju emocionalnost stana, njegovu jedinstvenost.

Drveni bijeli pod u kuhinji

Prugasti tepih u hodniku

Snježno bijeli ukras hodnika

Unatoč raznolikosti detalja-jastuci na kauču, suveniri, deke-svi se skladno uklapaju u cjelokupnu sliku zahvaljujući svestranosti bijele unutarnje baze.

Bijeli zidovi u hodniku

Kupaonica u bijeloj boji

Zanimljiv interijer: Studija u crno-bijeloj tehnici uzorak prekrasnog interijera dizajnera Aceana

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: