Ahat, lapis lazuli i kvarc: koristimo mineralni dekor za stvaranje blistavog interijera

Dekor od kamena

Blistavi mineralni uzorak

Svijet dizajna voli pokazivati snagu mineralnog dekora. Kako je vrijeme prolazilo, ludost malahita zamijenila se manijom za radne ploče i kamine od ahata. Interes za kameno čudo se vraća. Drago kamenje može iznenaditi rasponom njihove primjene u dizajnu.

Minerali i prirodno kamenje u unutrašnjosti mogu potaknuti eklektičan, nekonvencionalan pogled na svijet. Tako su čvrsto zauzeli svoje mjesto u svijetu dizajna da se njihovi uzorci i boje uzimaju za uzorke u proizvodnji, na primjer, tapeta, pločica; od njih stvaraju umjetnička remek-djela

Mineralne površine

Predstavljamo uzorke veličanstvenih mramornih pločica. Neki od njih imaju valovite pruge poput ahata.

Dekor od kamena

Smeđe mramorne pločice u kupaonici

Elegantna kupaonica izrađena je od ploča od pješčenjaka, koji je tehnički kamen, ali zapravo postoji mješavina različitih minerala. Ovaj zid ima dva dijela.

Dekor od kamena

Kupaonica sa zidovima od pješčenjaka

Bez sumnje, malahit je nevjerojatan kamen, a najbolji svjetski dizajneri, kao što su, na primjer, Televizori, otkrivaju svijetu njegove briljantne mogućnosti. No, budući da su malahitne površine skupe, bolje je uzeti njegovu boju i uzorak kao osnovu ukrasa. Na primjer, utjelovite ovu ideju u uzorku za pozadinu.

Dekor od kamena

Malahitna pozadina

Ako tražite suptilniju boju, odlučite se za tapete za Anime2. Pogledajte kako valovite pruge otkrivaju teksturu.

Dekor od kamena

Ahat pozadina

Zanimanje za ahatovu ludost potiče ovaj nevjerojatan eksponat, pravo umjetničko djelo – kamin. Njegova izvanredna boja privlači oko i čini ga ključnom figurom u dvorani.

Dekor od kamena

Zapanjujući kamin od ahata

Površine ovog kamena iznenađujuće su šarene. Jedan kamen može biti različitih boja s kunaa i sredine, a s pozadinskim osvjetljenjem izgleda fantastično.

Pogledajte sličan dizajn: Osvjetljenje budućnosti, svestrano dizajniranje i oblikovanje kuhinjskog prostora glavne teme konferencije o dizajnu u Seattlu

Dekor od kamena

Kamin od ahata

Neke površine s završnom obradom od prirodnog kamena iznenađuju bistrom plavom bojom koja podsjeća na veličanstveni sjaj lapis lazulija. Zanimljivo je da su domaćice odabrale plavi lapis lazuli za modernu kuhinju. Ali električni povoljno naglašava ljepotu kamene radne površine.

Dekor od kamena

LAPIS countertop

U kuhinji sa zrcalnim pločicama i modernom rasvjetom, bar od oniksa čini se slučajnim u carstvu svijetlih boja.

Dekor od kamena

Mineralna kuhinja-bar

Ne zaboravite na divan kameni namještaj. Niski stolići od poliranog ahata izgledaju neobično.

Dekor od kamena

Stolovi za kavu od plavog ahata

Kameni naglasci

U ovoj sobi ametist izgleda kao savršeno umjetničko djelo. Čini se da služi kao inspiracija za okolni prostor s bogatim ljubičastim i blistavim površinama.

Dekor od kamena

Jednostavnost ametista u luksuzu cvijeća

U eklektičnom prostoru, kvarcni luster čini čudo. Njezini svjetlucavi prozirni bijeli tonovi lijepo nadopunjuju oštru bijelu završnu obradu u ovoj obiteljskoj sobi i stvaraju umirujuću atmosferu.

Dekor od kamena

Kvarc u obiteljskoj sobi

Mineralni uzorci probude želju za stvaranjem vlastite prekrasne kolekcije, čiji početak može postaviti geoda. Izgleda prekrasno na kaminu u unutrašnjosti.

Dekor od kamena

Geode na kaminu

Čak i mali dodir može dati cjelovitost slici. Kamen prirodnog oblika na hrpi knjiga na stoliću za kavu podsjeća na ukras na torti.

Dekor od kamena

Kamen na hrpi knjiga

Držači za čaše od ahata vrhunac su Vašeg prostora. Savršeni su par okruženi žutim i zelenim cvjetovima.

Dekor od kamena

Držači za čaše od ahata u modernom domu

Tirkiz daje osvježavajući dodir dnevnoj sobi, pojačavajući zvuk plavih i crvenih tonova. To je pravo umjetničko djelo. Ali moda je hirovita i ahat postaje omiljeni dekor.

Dekor od kamena

Bogate boje mineralnih remek-djela u modernom prostoru

U modernoj umjetnosti dvojac ahata i geoda izgleda neobično. Paleta boja i jedinstveni stil ekskluzivnog fragmenta za originalni zidni dizajn hrabro će se izraziti i u uredu i u spavaćoj sobi.

Dekor od kamena

Mineralni uzorci pravo su umjetničko djelo

Možete dati prednost malahitu, lapisu, kvarcu, ahatima ili biti oduševljeni nekim apstrakcijama sličnim uzorcima čudesnog kamenja. U svakom slučaju, uvjerava vas Muzej dizajna, napravili ste dobar izbor.

Zanimljiv interijer: Inspiracija prirode upotreba poludragog kamenja u unutarnjim kompozicijama

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: