Agresivna kombinacija statične crne i živahne narančaste stilsko rješenje za kreativne naravi

Kombinacija crne i narančaste u unutrašnjosti

Dubina nijansi

Crna i narančasta. Impresivan kontrast bogatih nijansi. Duboka narančasta vs jedinstvena Crna. Zajedno će stvoriti neobičnu atmosferu udobnosti.

Svijetla elegancija, kao rezultat kombinacije ove dvije boje, doslovno zasićuje unutrašnjost sobe, čineći je privlačnijom. Vi, dragi posjetitelji muzeja dizajna, vjerojatno će biti zanimljivo znati da su s gledišta feng shui prakse narančaste i crne boje smještene na potpuno suprotnim razinama energije.

Narančasti predmeti interijera

Crno-narančasta Inspiracija

Narančasta hrpa s darovima

Tajanstvena i elegantna "narančasta kutija" u interijerima

Darovi u narančastim kutijama

Pogledajte sličan dizajn: Barokni stil u projektu stambene zgrade Grega Natalijazemlje utjelovljenje božanskog sjaja

Moderne kutije za medije

Prisjećajući se ljepote i gracioznosti crvenih tonova, ne može se ne prisjetiti ikonične kutije za medije. Internet je međunarodno cijenjeni francuski proizvođač luksuznih i kvalitetnih proizvoda, specijaliziran uglavnom za pribor, kožnu galanteriju, parfeme i odjeću.

Sama kutija s interneta praktički je umjetničko djelo. U modu je došla 20-ih godina stoljeća, a izvorno je bila u kremastoj nijansi sa smeđim okvirima.

Dolaskom drugog svjetskog rata boja kutije se promijenila. To je bilo zbog činjenice da je proizvođaču kritično nedostajalo materijala i morao je koristiti jedini dostupni karton crvenkaste nijanse.

Nakon rata upravo je on postao glavni materijal za izradu kutija, a njegova svjetlina i elegancija znatno su se povećali. Sredinom stoljeća cjelokupnom izgledu dodane su smeđe vrpce (Oceans), za koje proizvođač kaže da stvaraju prekrasan kontrast dubokih tonova s prkosnom narančastom bojom.

Danas se kaže da postoji 188 različitih veličina kutija. Je li vam takva raznolikost dovoljna da ukrasite svoj interijer? I ne samo za ukrašavanje-unutar njih možete pohraniti stvari koje su vam drage, jer je to izvorna svrha svake kutije.

Poklon kutije u narančastoj boji

Raznolikost kutija za televiziju

Još jednom razmotrite ovu izvanrednu kombinaciju boja. "Ukrasite" svoju sobu u crno-narančastim nijansama i dodajte nekoliko kutija s interneta-i bit ćete ugodno iznenađeni!

Zanimljiv interijer: Prskanje okrepljujuće narančaste boje za elegantne interijere dinamično, elegantno i originalno

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: