9 dobrih razloga za odabir originalnog sjenila-dodajte boju inače dosadnom interijeru

Izvorni crno-bijeli zaslon s točkicama

Ništa ne transformira kuću poput dobre rasvjete i ništa ne ukrašava svjetiljku poput originalnog sjenila ili izvrsnog ukrasa na sjenilu.

Naši savjeti pomoći će oživjeti životni prostor!

1Ponavljanje motiva u dekoru

Izražajni stilizirani otisak na podnoj svjetiljci ispunjava dnevnu sobu bojom, dubinom i teksturom. Slijedeći pravilo tri, ukras se ponavlja u tekstilu jastuka na kauču i otomanu. Slika bi se činila neuravnoteženom bez posljednje komponente koja nosi glavni motiv na suprotni kraj sobe.

Podna svjetiljka sa zanimljivim tiskom u unutrašnjosti dnevne sobe

2Uključivanje uzoraka različitih veličina

Siguran i pouzdan način stvaranja skladnog dekora je kombiniranje različitih oblika i volumena. Pokrivač i zavjese na fotografiji ukrašeni su velikim uzorkom, dok se geometrija sjenila čini gotovo nevidljivom, što dokazuje da svjetiljka sa zanimljivim ukrasom ima pravo postojati u pravom muškom interijeru.

Tiskana stolna svjetiljka u unutrašnjosti spavaće sobe

Gotovo draguljarska veličina Damaske ligacije na nijansama lustera nadoknađuje zamašnost crno-bijelih pruga na zavjesama.

Šik viseći luster u unutrašnjosti blagovaonice

3Kombiniranje elemenata dizajna

Crni naglasci u cijelom volumenu prostorije, uključujući stative podnih svjetiljki, uravnotežuju podebljani uzorak tepiha i neutralnu paletu zidova. Svjetiljke po mjeri s tradicionalnim ukrasom u suzaneovom stilu, minijaturna su projekcija dizajnerske sheme koja se temelji na kombinaciji crne i crvene, koraljne i ružičaste boje.

Podne svjetiljke s printom u unutrašnjosti dnevne sobe

Tako

4Dodavanje šarma neutralnom dekoru

Boja pijeska nježno obavija spavaću sobu, a sjenila se savršeno uklapaju u kolorističko rješenje. Biljni elementi s jarko crvenim naglascima razbijaju neutralnu jednobojnost interijera, čineći da ne izgleda izblijedjelo.

Šik luster u unutrašnjosti spavaće sobe

Pogledajte sličan dizajn: Obiteljski praznik dobrote i obilja Dan zahvalnosti: 10 mogućnosti za brzu organizaciju stola

Elegantna svjetiljka izgledala bi vrlo dosadno na bijelom namještaju i zavjesama da nije bilo spektakularnog dekora. Veliki cvjetni otisak lagano koketira s cvjetnim motivima jastuka. Kakvo lijepo toplo svjetlo mora biti iz nje noću!

Stolna svjetiljka u unutrašnjosti dnevne sobe

5Kombinacija izražajnih crteža

Crno-bijeli motivi odmah oživljavaju hladnu paletu spavaće sobe, dajući volumen. Pruge su dodane u suprotnosti s fotografijama na zidu, rimskim grafičkim zavjesama i velikom crvenom stolicom.

Prugaste stolne svjetiljke u unutrašnjosti spavaće sobe

Pogledajte kako su prugaste stolne svjetiljke komplicirale dnevnu sobu? Soba izgleda hladno i mirno, suptilne crno-bijele linije su elegantne i sofisticirane. Odjekuju šahovskim uzorkom podne obloge.

Stolna prugasta svjetiljka u unutrašnjosti dnevne sobe

6Stvaranje slike

Nije li teško zamisliti obične svjetiljke u bijeloj boji na pozadini ove starinske karte? Potpuno bi uništili sav šarm! Čajna nijansa Tekstila, međutim, dovršava izgled dnevne sobe u kojoj očito žive ljubitelji putovanja.

Šik tiskane stolne svjetiljke u unutrašnjosti

Svijetle boje i prirodni motivi određuju karakter interijera. Svjetiljka odjekuje s njima: čini se kao da paunovi plešu na cvjetajućoj livadi, čija je paleta posuđena od repova ovih kraljevskih ptica.

Tiskana stolna svjetiljka u unutrašnjosti spavaće sobe

7Dodavanje dijela boje i uzorka

S ludim biljnim uzorkom senfa, ovi ogromni sjenila postali su luksuzan dodatak klasičnom izgledu bijele kuhinje. Proljetna svježina motiva savršeno se slaže s nebeskoplavom pločom od glaziranog vulkanskog kamena.

Viseći lusteri sa svijetlim tiskom u unutrašnjosti kuhinje

8Donošenje učinka iznenađenja

Zlatni tonovi slike na zidu i cik-cak linije svjetiljke posuđeni su iz" odraslog " stila i preneseni u dječju sobu u boji mente. Ornament se kombinira s bazom, a ne s okolnim djevojačkim okruženjem. Istina je da bi sjenilo pastelnih nijansi izgledalo čudno na Brončanoj bazi. Žarišna točka je slika koja okuplja čitav niz nijansi.

Stolna svjetiljka u unutrašnjosti spavaće sobe

9Stvaranje intriga s elegantnim crtežima i teksturama

Ako ste se prvi put odlučili za kupnju originalne sjene, odaberite onu koja se što više stapa s cjelokupnim dekorom. Stolne svjetiljke s obje strane kreveta na fotografiji koketiraju s neutralnim rasponom. Zavjese i tepih koji odgovaraju boji održavaju spavaću sobu mirnom i mirnom, dok je krevet s oblikovanim uzglavljem i šarenim jastucima u središtu pozornosti.

Šik viseći luster u unutrašnjosti spavaće sobe

Ključni elementi aranžmana su stolice presvučene kravljom kožom i tepih s grafičkim spiralama u kolonijalnom stilu. Ostali elementi, uključujući rasvjetna tijela s bazom u obliku naplavine i bogato teksturiranim sjenilima, igraju potpornu ulogu. Teško je reći kakav je materijal pred nama (pluta, Rami?), ali savršeno nadopunjuje prirodni izgled.

Šik stolne svjetiljke u unutrašnjosti dnevne sobe

Zanimljiv interijer: Atmosfera ljubavi ili romantične vrste rasvjete

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: