8 vrsta ekoloških proizvoda za vaš uredski prostor

Radni stol sa stolicom u uredu

Danas, prilikom odabira namještaja za naše domove i urede, ne dajemo posljednje mjesto takvom parametru kao što je ekološka prihvatljivost. Studije pokazuju da uredski prostori opremljeni namještajem od sigurnih materijala smanjuju stres, poboljšavaju zdravlje i povećavaju produktivnost svih radnika.

Također je primijećen porast bogatstva takvih tvrtki. Muzej dizajna predstavlja vam nekoliko primjera modela namještaja u dizajnu interijera koji su ekološki prihvatljivi .

Kauč i stolić za kavu u crvenoj boji

Stol s računalom za stojeći rad

Uredska stolica

Neobično radno mjesto

Stol s bačvama

Drveni radni stol i stolica

Radni stol s ladicama

Fotelje s narančastom bazom

Stolić za kavu i stolica u obliku vinskog pluta

Zelene stolice za ured

Crvene stolice za ured

Drveni uredski stol

Na prvi pogled, ova slatka kreativna stolica može se činiti pomalo neuglednom i neprikladnom bojom za uredski prostor, međutim, ima sve certifikate o sukladnosti za ergonomiju i održivost. Vrlo je stabilan, udoban i bit će ukras svakog ureda.

Plave stolice za ured

Pogledajte sličan dizajn: Nove pustolovine na ulicama Ann Arbora smiješan 3. lik na pločniku na pločniku uvijek izaziva ljubazan osmijeh

Zanimljivu ideju za urede nudi studio Cinema. Imaju asortiman obnovljenih drvenih stolova. Za njihovu proizvodnju koriste se stare radne površine, a noge su izrađene od čelika i drugih metala.

Dizajn možete odabrati iz sedam različitih stilova u ponudi. Također je moguće dodati ladice izrađene od vaših starih kako biste povećali prostor za pohranu potrebnih stvari.

Drveni stol i stolica s metalnim nogama

U početku biste pomislili da ova neobična stolica u obliku čepa od šampanjca apsolutno nije prikladna za kućni ured. Međutim, vrlo je ergonomski, koristan za držanje tijela i može se koristiti kao stolica izravno, kao i stol za čaše ili voće na korporativnim zabavama ili nakon ugovaranja.

Stolica i stolić za kavu u obliku vinskog pluta

Odstupajući od dosadnih i dosadnih ideja za uređenje ureda, možete uzeti primjer jedne tvrtke sa sjedištem u Trentonu, nj, specijalizirane za proizvodnju potrošačkih proizvoda od otpada.

Uzeli su u obzir savjete eko stručnjaka i stvorili šarene i neobične urede koji su samo riznica zelenih dizajnerskih ideja. Što su samo zidovi izrađeni od recikliranih plastičnih boca i stolova, čije su noge izrađene od starih bačvi.

Uredski namještaj

Stolica asa serija asa-asa osim što je izrađena od 30% recikliranih sirovina, još uvijek ima prilično atraktivnu cijenu od 250 dolara. To je velika prednost u odnosu na druge opcije stolica u istoj kategoriji.

Doista, osim praktičnosti i pouzdanosti, ima i ekološke prednosti: prozračna mreža na leđima, konturna sjedala s podešavanjem visine stolice. I što je najvažnije-stolica praktički ne emitira štetne tvari i ugljični dioksid.

Crna stolica za ured

S posebnom stolicom, Aina & apa ' s, moći ćete osjetiti kako vam Lagani povjetarac puše po kosi. Uostalom, ove stolice simuliraju sjedala skutera u svemiru. Spuštajući se na njega, kao da idete na malu vožnju gradom.

A cijela paleta svijetlih boja daje vam priliku da odaberete svoju omiljenu nijansu koja će ugoditi oku i učiniti radno mjesto ugodnijim i opremljenijim.

Šarene stolice za ured

Dodavanje minimalističkog stila vašem radnom prostoru s dodirom iz sredine prošlog stoljeća pomoći će ovoj pametnoj i održivoj radnoj površini s interneta.

Izrađen je od najkvalitetnijeg drveta eukaliptusa certificiranog Cina. Njegove karakteristike su uredno zakošeni okvir, drvene kutije od bagremovog furnira i mjedene ručke.

Crna radna površina u unutrašnjosti

Konačno, ako imate ostatke, otpadno drvo, stare daske i ostalo, stol možete sami izraditi. To će biti put ka poboljšanju vašeg zdravlja, kao i očuvanju resursa okoliša.

Osim toga, ova opcija za stol za internet je pristupačnija i isplativija.

Barska stolica skrivena ispod radne površine

Zanimljiv interijer: 8 šik uredskih stolica s originalnim sjedalima

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: