5 alternativa sobnim biljkama s niskim održavanjem

Stakleni okrugli florarium s ružičastim cvjetovima i bijelim školjkama iz Interneta

Florarium u pastelnim bojama iz Interneta

Mislimo da će među posjetiteljima muzeja dizajna biti ljudi kojima je teret brinuti se za Sobne biljke. Može biti da vaš prostor ima malo prirodnog svjetla. Članak predstavlja mogućnosti za promjenu interijera bez puno gnjavaže. Od osušenih biljaka do živih kompozicija. Spremni smo detaljno razmotriti?

Osušene biljke

Ako ne želite imati živu biljku, zašto onda ne biste koristili dobro osušeno cvijeće? Možete odabrati da se čak i u suhom obliku lijepa i svijetle boje. Ova biljka se naziva i "Billie balls". Mogu se jeftino kupiti u zanatskim trgovinama. Možete kupiti prekrasan buket, kao na slici:

Svijetlo žuti buket u bijeloj Saksiji za cvijeće s interneta

Buket od Ama od Ama

Ako tražite osušene biljke zelene boje, uzmite kovrčave grmlje šimšira. Pogledajte kako lijepo izgledaju na donjoj slici! Doista imaju izgled živog šimšira, samo što ga ne treba zalijevati i gnojiti!

Kovrčave frizure grmlja šimšira u vintage loncima s interneta

Topiari u loncima iz Interneta

Umjetni Sukulenti

Ako ćete zaroniti glavom u prekrasan svijet umjetnih biljaka, trebali biste započeti sa sukulentima. Zbog svojih sjajnih listova, čak i prirodni Sukulenti izgledaju nestvarno. Zato proizvedeni Sukulenti izgledaju prilično prirodno!

Umjetni sukulent u zemljanom vrču iz Interneta

Pogledajte sličan dizajn: Jesenski jelovnik ili nevjerojatnih 12 dizajnerskih projekata za postavljanje stola u zlatno doba godine

Sukulenti iz Interneta

Još jedno umjetno zelenilo koje izgleda kao prava stvar. Biljka je izrađena od plastike, prirodnost je postignuta miješanjem listova različitih veličina i boja.

Umjetni Sukulenti iz Interneta

Umjetne biljke iz NASA-e

Kristali

Teško je smisliti prirodno čudo, zanimljivije i tajanstvenije od kristala. Zato su izvrsna alternativa sobnim biljkama u smislu revitalizacije prostora! Ovaj trio kristala zaista blista u spavaćoj sobi blogera o Internetu. Važan dodatak: kupljeni su na buvljaku, u starinskoj trgovini.

Trio kvarcnih kristala na zlatnom pladnju

Kristali na zlatnoj ploči

Može se kupiti nekoliko stijena i minerala. Ovdje su prikazani kristali bijelog kvarca, izgledat će nevjerojatno i u terariju i u akvariju, kao i u bilo kojem drugom interijeru.

Kvarcni kristali na drvenoj ladici s interneta

Kvarc iz oceana

Tematska slika

Ako želite oživjeti svoje zidove, pokušajte ugraditi umjetničko djelo u prostor. Slika u nastavku izvrstan je način da unesete tropski stil u dom.

Zidna ploča s tropskom palmom s interneta

Palme s interneta

Slikanje kvadrata s ljetnom temom donijet će radosno raspoloženje svakog dana.

Umjetnički ispis ljetnog krajolika s interneta

Ljetni ispis iz Interneta

Prozračno cvijeće

Ovaj bi članak trebao imati alternative sobnim biljkama, a ne stvarnim biljkama. Ali zračne biljke nisu tipični stanovnici prostorija, pogotovo jer ne zahtijevaju tlo! Osim toga, za elemente s tako malim i niskim održavanjem moguće je pronaći mjesto, a posebno ih je dobro smjestiti u staklene terarije.

Viseći florariji geometrijskog oblika s interneta

Florariums iz Interneta

Mislite li da uz pomoć suhih biljaka, umjetnih sukulenata, kristala možete stvoriti alternativu domaćem živom cvijeću? Recite nam što mislite o tome.

Zanimljiv interijer: 8 ideja za uređenje živih zidova i okomitih vrtova, donoseći osjećaj proljeća u dom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: