3 cigla neobičnog oblika koristi se za hlađenje domova

Izum 3. cigle

Inovacija u hlađenju kuća-3 cigla na internetu

Izum 3. cigle od opeke mogao bi značajno promijeniti naš život. Iako kreatori obećavaju da će napraviti značajne promjene u proizvodnji i načinu rada 3-a-tiska, još uvijek se opravdano kritizira zbog korištenja previše ekološki opasnih materijala.

Međutim, neke tvrtke, kao što su kalifornijske Televizije, istražuju kako bi ova vrsta tiska mogla biti početak nove ere zelene gradnje.

Creative 3 cigla

Oblik 3. cigle od cigle zadivljuje kreativnošću

Pod uvjetom da se primjenjuju inovativne, ekološki prihvatljive tvari poput soli, gline i drvenih vlakana, to je sasvim moguće. Najnoviji eksperiment tvrtke-3. cigla s oprugom pruža mogućnost prirodnog smanjenja temperature u sobi bez klima uređaja.

Pogledajte sličan dizajn: Nevjerojatna dizajnerska stolna tablica

Prilikom stvaranja ove digitalne kreacije, programeri Ronald Rael i Virginia San Fratello crpili su inspiraciju iz starih načina hlađenja prostora (poput poroznih keramičkih posuda). Poznati su od davnina na područjima s vrućom, sušnom klimom.

3 opeka od opeke: tehnika hlađenja zgrada

Drevna tehnika hlađenja zgrada keramičkom posudom

Među komponentama za izradu trodimenzionalnog remek-djela: glina i drugi organski materijali. Elementi su pričvršćeni cementom i djeluju upijajući vlagu poput spužve.

Dno crta je da će blok, povezani dizajn biti poput rešetke. Omogućit će zraku ohlađenom vodom unutar keramičkih pora da prodre u unutrašnjost zgrade, hladeći je isparavanjem. Specifični oblik opeke povećava količinu sjene na pročelju zgrade, što također smanjuje temperaturu.

Akcijska shema 3. cigle

Vizualna ilustracija akcijskog dijagrama 3. cigle

Metoda vezivanja 3 cigle na internetu

Zanimljiva metoda za spajanje 3 cigle na internetu

Nadamo se da vam je ovaj članak bio informativan. Napišite u komentarima što mislite o tome.

Zanimljiv interijer: Arhitektura i dizajn kuća s modernim četverovodnim krovom

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: