26 ideja za modne ormare za pohranu obućaelegantna i praktična rješenja poznatih dizajnera

Sustavi za pohranu cipela

Vratite se kući, bacite cipele tamo gdje ima slobodnog prostora, a zatim požurite u kuhinju na užinu i brže dođite do kauča. A onda, vi ste uzrujani od pogleda razbacanih cipela posvuda, koji leži okolo u neredu.

Zvuči poznato? Tada vam, prijatelji, definitivno treba dobar ormar za odlaganje cipela. Bez lukavosti, pronašli smo elegantnu kolekciju ormara za cipele tako da možete napraviti eksplozivnu unutrašnjost hodnika kod kuće.

Prostrani ormar za cipele

Ovaj veliki ormar za cipele koji vidite u nastavku dio je Kolekcije modernog namještaja u hodniku koji je izradila tvrtka za namještaj u Kini. Moderan, vizualno privlačan dizajn ormara za cipele za cipele stvorit će savršen prvi dojam o Vašem domu.

Ovaj ormar je savršen za svakodnevnu upotrebu, pruža izvrsnu funkcionalnost i praktičnost, stvarajući zanimljivo rješenje za pohranu cipela u hodniku.

Ormar je pričvršćen na zid. Ima završnu obradu od oraha, rebrne kromirane ručke i dva široka nagnuta tenaShik. Sve je to u profinjenom stilu i čini se da se čini da je to u vezi s.

Drveni ormarić za cipele

Neobičan klizni ormar za cipele

Većina stalaka za cipele možda nije toliko funkcionalna koliko bi mnogi željeli. U njima se sve miješa i više ne možete točno odrediti što biste trebali odjenuti na planirani ručak ili večeru.
Pogledajte, ovaj izvlačni ormar za cipele kompaktno se skriva unutar stalka za cipele, za razliku od tradicionalnih ormara, omogućujući vam da jednim brzim pogledom pregledate cijelu svoju kolekciju cipela.

Klizne police u ormaru za cipele

Ormarići za cipele iz interneta

Namještaj izrađen od interneta lako se sastavlja. Jeftin je, izdržljiv i ima nenadmašnu skandinavsku jednostavnost koja ide ravno u srce. Evo nekoliko ideja za ormariće za cipele s interneta.

Crni sustav za pohranu cipela

Bijeli sustav za pohranu cipela

Bijeli ormar za cipele u unutrašnjosti

Visoki ormar za cipele u unutrašnjosti hodnika

Crni sustav za pohranu cipela

Crni ormar za cipele u hodniku

Modni ormar za cipele

Na donjoj fotografiji pogledajte komade namještaja s lijeve strane. Zanemarite prekrasan luksuzni namještaj, Velikodušan kauč i fantastičan tepih. Samo zanemarite sve to i vidjet ćete veliki ormar za cipele s lijeve strane.

Nije li stvarno zgodan?

Snježno bijeli sustavi za pohranu u dnevnoj sobi

Luksuzni zrcalni ormar za cipele

Što kažete na dizajn zrcala? Ormar za cipele s ogledalima, s minimalističkim stalkom za odjeću i kišobran i elegantnim zidnim satom. Neporeciv šarm luksuza za one koji posjećuju vaš dom. Možete odabrati ovaj dizajn kako biste svojim gostima pobudili osjećaj strahopoštovanja.

Ormar je idealan, čak i za mali hodnik. A ogledalo, koje je premaz za ormar, postalo je trajni detalj Kolekcije Amapina talijanskog proizvođača Amapina .

Pogledajte sličan dizajn: Dekorativni zasloni od najfinijeg metala za ukrašavanje kuće: okviri slatkog života

Viseći ormar za cipele

Funkcionalna stolica za cipele

Mislimo da naslov govori sve. To je super biti u mogućnosti sjesti kada je potrebno staviti čizme u ladicu ili uzeti par tenisica od tamo, ili cipele s visokom petom.
Apsolutno će vam se svidjeti ova elegantna drvena stolica koja može biti dom vaših cipela kad god se vratite s posla.

Prostor za odlaganje cipela

Sjajni ormarići za cipele

Ormari za cipele tvrtke Iasinia zaslužuju posebnu pozornost. Njihove prekrasne ideje i kolekcije ormara za cipele oduševljavaju oko svojim sofisticiranim sjajnim izgledom.

Ormar za cipele u hodniku

Prekrasan ormar u unutrašnjosti

Smeđi ormar za odlaganje cipela

Ormar za cipele s prozirnim kutijama

Sve te sjajne bijele police izgledaju kao dječji konstruktor, zar ne?

Ali to nisu samo police za cipele s kojima je vaš prostor u hodniku jasno organiziran, to je cijeli prilagodljivi ormar izrađen od kvadratnih kutija jarkih boja. 

Iako ovaj dizajn nije bio dizajniran za cipele, posebno više kao komad namještaja, s ciljem učinkovitog pohranjivanja stvari u vašem osobnom stilu, smatramo da je ovakav ormar idealan za smještaj Vaših elegantnih cipela s visokom petom ili kožnih čizama.

Kutije svijetle boje s prozirnim zidovima idealne su za spremanje sezonskih cipela i uvijek ćete vidjeti što se u njima nalazi, što znači da ćete brzo pronaći potrebnu stvar.

Otvorene police za odlaganje cipela

Šarene police za odlaganje cipela

Crveni laminirani ormar za cipele

Imajući ormar za cipele, vaše će stvari uvijek biti organizirane. Čini se da je to ono što svijetli crveni ormar za cipele čini talijanskim dizajnerima, a istovremeno dodaje boju u vaš interijer.

Crno-crveni ormar za cipele

Ormarići za cipele od obrađenog drveta

Takav namještaj ne smije biti sjajan i pretjerano sjajan da bi ostavio dobar dojam. Jednostavne linije i izvrsne nijanse prirodnog drva također su dobre.

Evo sjajnog primjera za to. Kolekcija namještaja iz Azipa (iste tvrtke kao i ona gore), s drvenim ormarićima koji će sakriti vaše moderne, elegantne parove cipela.

Drveni ormar za cipele

Staklena vrata ormara za cipele

Mat vrata ormara za cipele

Ormari prskaju boju

Ako želite da ormar za cipele (zapravo cijeli interijer i namještaj vašeg doma) odražava vašu osobnost, a vi ste energična i pozitivna osoba, onda je vrijeme da svom domu dodate sve vrste svijetlih akcenta u obliku ormarića za cipele.

Svi su proizvedeni u Kini, tvrtki za namještaj koja se zove Aceasin. Potpuno zapanjujuće raznoliko djelo dizajnerske misli!

Bijeli ormar s uzorcima za pohranu cipela

Zglobna vrata ormara za cipele

Slikanje bijelog ormara za cipele

Crni ormar za cipele

Uzorci na crnom ormaru za cipele

Ormar za cipele za spavanje

Da, ako vaša ljubav prema cipelama može biti toliko velika da ste spremni "žrtvovati" dio ormara za spavanje kako biste ga držali pored sebe dok spavate noću. To nije bolest, prijatelji. Upravo to rade mnoge žene. Jednostavno vole cipele!

Ugrađeni ormar za cipele

Bonus stalak za cipele

To nije ormar za cipele, to je stalak za cipele, ali to je tako svjež pogled na namještaj za cipele da nismo mogli odoljeti iskušenju da ga dodamo na ovaj popis.
Stalak je u potpunosti izrađen od drveta, a s obzirom na njegov jednostavan izgled, definitivno možete napraviti potpuno isti kod kuće.

Ovaj dizajn skovao je Florian Schmidt. On kaže:

Astina je stalak za cipele koji je nadahnuo namještaj za cipele. Ideje za stvaranje originalnog stalka za cipele došle su mi dovoljno brzo i jednostavno nakon što sam, ležeći na podu, promatrao cipele koje su stajale u nizu. Odmah sam shvatio mogućnosti kombiniranja visine cipela s visinom stalka .

Dizajnerske police za cipele

Zanimljiv interijer: 31 upotreba vinske plute koju nikada niste ni zamislili

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: