20 prekrasnih podmetača za torte koje možete kupiti ili napraviti sami

Tijekom godina u našim kuhinjskim ormarima može se nakupiti ogroman broj različitih tanjura, šalica, čaša, lonaca i zdjela za salatu. Ali ponekad, postavljajući svečani stol, često otkrijemo odsutnost tako naizgled beznačajnog, ali često samo potrebnog predmeta, poput prekrasnog stalka za torte.

Ali svatko, posebno mali rođendan, rado će primiti slatko iznenađenje, ne posluženo u jednostavnoj kutiji, već postavljeno na luksuzno jelo s elegantnom nogom. Osim toga, na njega možete staviti rez sira ili voće i učiniti ga središnjim dijelom švedskog stola.

Želimo vam ponuditi 20 opcija za tanjure za deserte koji su kupljeni u trgovinama ili napravljeni kod kuće.

Kupljeno

 1. Snježno bijelo jelo u obliku lotosa najbolje je za jednostavno, elegantno pečenje. Izgledat će sjajno na klasičnom jednobojnom stolnjaku (NASA).

  Dizajn snježno bijelog jela u obliku lotosa

 2. Takav stakleni stalak s konveksnim uzorkom možete pronaći u starom bakinom ormariću, budući da su takve stvari bile vrlo popularne prije nekoliko desetljeća (internet).

  Ružičasti stakleni stalak s konveksnim uzorkom

 3. Vrlo moderna moderna opcija. Visoki prozirni podij i ista kupola izazivaju lom svjetlosnih zraka, pa se čini kao da kolač koji se nalazi unutra lebdi u zraku (NASA).

  Postolje u obliku bijelog staklenog podija s istom kupolom

 4. Minijaturni keramički podmetači ukrašeni plavim zvjezdicama izvrsni su za svježe kolače (Anime).

  Dizajn postolja u bijeloj i plavoj boji

 5. Za piknik ili zabavu na otvorenom najbolji izbor bilo bi posuđe od prirodnog drva na koje možete staviti ukusnu domaću pitu ili cupcake (internet).

  Tamno postolje od prirodnog drveta

 6. Za tematske večeri vrijedi odabrati podmetače u boji. Na primjer, ružičasto jelo vrlo je prikladno za djevojčin rođendan, pogotovo ako je stol uređen u odgovarajućoj paleti (TV).

  Dizajn otvorenog porculanskog stalka u ružičastoj boji

 7. Jednostavno bijelo jelo izgleda skromno, ali elegantno. Osim toga, vrlo je prikladno rezati pečenu robu na njemu (NASA).

  Jednostavno postolje u bijeloj boji

 8. Za one koji vole raznolikost, dizajneri nude veliki izbor originalnih nijansi. Među njima je, na primjer, bakreni s metalnim sjajem (NASA).

  Dizajn bakrenog postolja s metalnim sjajem

 9. U današnje vrijeme postaju popularni Vintage uzorci izrađeni od raznobojnog stakla, koji su optimalni za postavljanje stola na ljetnim seoskim zabavama na otvorenom (internet).

  Izvorni Vintage podmetači od višebojnog stakla

 10. Ovaj je model po teksturi vrlo sličan šalici za mlijeko ili jogurt, pa će na njemu izgledati sjajni kolači ukrašeni kremom od maslaca i svježim voćem (Aisina 52).

  Porculanski stalak u blijedozelenoj boji

Pogledajte sličan dizajn: Lagano žuborenje potoka: konceptualna drvena stolica

Uradi Sam

 1. Okrenite nisku čašu naopako, na nju stavite okruglu dasku, na nju stavite tortu i prekrijte staklenom zdjelom – zar ne, šarmantna slika? (A Beautiful Mess).

  Stalak od obične čaše i drvene ploče

 2. Metalni stalci za roštilj koji se isporučuju s mikrovalnim pećnicama mogu se koristiti i za posluživanje slastica (NASA).

  Originalni stalak izrađen od metalne rešetke

 3. Obojite gotov model od drveta u boju koja vam se sviđa (NASA).

  Dizajn žutog drvenog stalka

 4. Drvena noga od stare svjetiljke ili drugog predmeta, na vrhu šesterokutne ploče od svijetlog mramora, izgleda vrlo originalno (Anime).

  Mramorni stalak s drvenom nogom

 5. Jedinstvenost bilo kojeg posuđa dat će ručno izrađeni natpis koji sadrži čestitke ili ugodnu želju (internet).

  Dizajn postolja s bijelim natpisom

 6. Lagani desert, namijenjen, na primjer, za svadbeni stol, prikladno je postaviti na obične bijele tanjure, pričvršćene na svijećnjake iste boje (Anime).

  Bijeli stalak od tanjura i svijećnjaka u unutrašnjosti vjenčanog stola

 7. Uz malo rada, ukrasne figurice životinja mogu se pretvoriti u zlatne sjajne nosače za desertne tanjure (NASA).

  Izvorne noge postolja u obliku životinjskih figura

 8. Slatkiši ukrašeni svježim bobicama i komadićima voća mogu se složiti u jela postavljena na obične vaze za pekmez u boji (Anime ).

  Šarene vaze u obliku podmetača za slatkiše i voće

 9. Općenito, nije toliko važno jeste li kupili stalak za desert ili ste ga sami napravili. Glavna stvar je da će njegov sadržaj zaista ugoditi onome kome je bio namijenjen (NASA).

  Klasični bijeli stalak za torte

 10. Previše tradicionalni podmetači mogu se jednostavno premazati zlatnom ili srebrnom bojom kako bi postali dostojan ukras za vaš odmor (NASA).

  Luksuzni dizajn postolja prekriven zlatnim šljokicama

Zanimljiv interijer: 10 mogućnosti za blistav dizajn čaša pijte sa zadovoljstvom i ne uskraćujte sebi ništa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: