16 kreativnih ideja u dizajnu šalica za kavu Pogledajte novi poznati predmet!

Prekrasne šalice za kavu

Koje asocijacije imate na riječ "kava"? Neki zamišljaju okrepljujuće piće, bez kojeg je nemoguće probuditi se rano ujutro, drugi-ležeran razgovor s kolegama na poslu uz šalicu espressa, treći … postoji mnogo slika.

Muzej dizajna predstavlja 16 ideja koje su se našle u dizajnu šalica. Prema dizajnerima, šalica je način da se izrazite, a danas se to može učiniti lako i zabavno, jer će beskrajna raznolikost oblika, veličina i vrsta zadovoljiti svaku vašu želju i hirovitost.

Za ovu sitnicu možete otići u bilo koji supermarket ili, obrnuto, kontaktirati dizajnera i naručiti autorsko djelo. Izbor je vaš.

Šalica za kavu i šalica za čaj "asa/asa"

Šalica za kavu i šalica za čaj "asa/asa"

Neće vam dopustiti da napunite ovu neobičnu posudu do vrha. To je tako da se niti jedna kap dragocjenog pića ne prolije. Magija? Ne, ništa komplicirano.

Baš kad napunite nevjerojatnu posudu, na njoj se pojavljuju velika slova "internet" koja signaliziraju punoću. Tijekom postupka pripreme aromatičnog čaja ili kave, šalica mijenja boju iz Crne u bijelu, a s tim se mijenjaju i slova – pojavljuje se natpis"internet".

Dragocjeni nakit od 2 karata

Dekoracija od 2 karata u ručki šalice

Predstavljamo Vam opciju koja postaje poseban komad nakita svaki put kad popijete espresso, Americano ili čaj. Nemojte se iznenaditi ili pitati kako je to moguće.

To je istina jer su umjetnici stvorili originalnu čašu. Drška mu je oblikovana poput pozlaćenog prstena i ukrašena je kamenom iz oceana. Sada, svaki put kada uživate u okrepljujućem americanu, isprobavate elegantan, elegantan prsten.

Prstenasta ručka može biti izrađena i u "zlatu" i u "srebru". Takav ekskluzivni "nakit" košta od 25 dolara.

Kozmički negativac Darth Vader (TV)

Negativac Darth Vader na šalici

Ako ste odani obožavatelj svemirske sage "Ratovi zvijezda", onda je ova izvanredna šalica za vas. Slika jednog od živopisnih likova u fantastičnom ciklusu, mračnog lorda Darth Vadera (TV), tako je utjelovljena u zemaljskoj stvarnosti tako daleko od fantastičnih svjetova Georgea Lucasa. Naravno, s jedne strane, fascinantno je uzeti gutljaj iz figure strašnog kozmičkog negativca, a s druge strane-to je vrlo sumnjiv pothvat.

Opasni revolver

Ručka šalice u obliku okidača

Može li vas kofein ubiti? Na ovo pitanje ne postoji konačan odgovor. Međutim, zlouporaba aromatičnih žitarica može biti fatalna.

Možda je to razlog zašto su dizajneri hongkonškog umjetničkog studija asa stvorili prilično kreativnu posudu u crnoj boji, napravljenu u obliku revolvera.

Kako kažu, sve je u vašim rukama-uživajte u orijentalnom piću ili se u šali upucajte. Cijena takvog umjetničkog djela bit će oko 17,5 dolara.

Snimite najbolje trenutke novim "lećama"

Šalice u obliku objektiva fotoaparata

Ako ste strastveni fotograf, nastojte vidjeti ljepotu u svakodnevnom i pokazati cijelom svijetu da je svaki trenutak života jedinstven – onda je ova nevjerojatna šalica za vas.

Sigurno nikada nećete zaboraviti one minute kada ste uživali u americanu ili latteu. Njegov dizajn tako točno ponavlja pravi objektiv fotoaparata da je ponekad teško razlikovati original od lažnog.

Ne zaboravite da kada kupujete tako elegantnu sitnicu možete birati između" objektiva " Ace ili Ace.

Pogledajte sličan dizajn: Drvene grede kao elegantan dekor trenutni trend u dizajnu interijera

Čudesna zrna

Šalica zrna kave

Može se reći da je dizajn varijante "zrna kave" oblikovana deklaracija koja kaže da bi kava trebala biti jedino piće na ovom planetu, a ovdje je beskorisno raspravljati.

Šalica je u potpunosti" optočena " aromatičnim zrnima. Naravno, teško je reći hoće li biti prikladno piti iz nje ujutro i hoće li postati popularna među masama, ali jedno je očito-takav originalan pristup dizajnu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Strogo slijedite upute

Šalica s receptom

Naše stvari su odraz nas samih, naših ovisnosti, uvjerenja, vrijednosti. A šalica "pomiješajte prema uputama" potvrđuje ovu teoriju. Njegov dizajn nenametljivo govori o tome koji recept preferirate.

Piše koliko šećera stavljate, volite li dodavati mlijeko i kakvo piće preferirate ujutro-kavu ili čaj. Sada možete sigurno započeti razgovor raspravom o vremenu, a ne o tome što vi i vaša obitelj pijete tijekom doručka.

Razbojnik ili pravi muškarac?

Ručka šalice u obliku mjedenih zglobova

Ova vrsta neobične šalice može biti prekrasan poklon za bilo kojeg predstavnika jačeg spola. Dostupan je u crnoj boji, ručka je izrađena u obliku mjedenih zglobova. Svaki put kad skuha zrna PEP-a, osjećat će se kao pravi mačo-hrabar, snažan i neustrašiv.

Topljenje ledenog brijega

Ledeni brijeg na šalici koji se topi od vruće vode

Čak i ako ste daleko od široko raspravljanog pitanja globalnog zatopljenja, opcija kave "topljenje ledenog brijega" bit će po vašem ukusu. Šalica prikazuje ogroman blok leda usred plavog oceana.

Čim napunite posudu vrućim napitkom, ledeni brijeg počinje se polako topiti, a zatim nestaje i razina oceana raste. Sada možete uživati samo u beskrajnim plavim prostranstvima.

Takvo čudo je moguće zahvaljujući novoj tehnologiji-boji osjetljivoj na temperaturu. Sada, ako umjetnici imaju drugačiju ideju-šalica prikazuje prekrasan top model, odjeća Na kojoj se "topi" bez traga, čim ulijete kipuću vodu-muškarci, sigurno, ne bi imali ništa protiv.

Zarazna igra za igranje

Šalica u stilu igre

Ako ste ljubitelj poznate online igre "IPA", onda je ova četvrtasta Zelena čaša s ručkom će biti sto posto nalaz u svojoj kolekciji.

Moj omiljeni recept

Šalica s indikatorima za pripremu prave kave

Ovaj je članak namijenjen onima koji ne mogu zamisliti svoj dan bez nekoliko gutljaja kave. A za one koji vjeruju da je ceremonija kave prava umjetnost. A također i za one koji na prvi gutljaj okrepljujućeg pića uđu u nirvanu.

Jeste li upoznati s takvim ljudima? Ako je tako, on ili ona je nesumnjivo vlasnik izvanredne šalice "moj omiljeni recept", jer samo zahvaljujući obojenim pokazateljima unutar posude možete pripremiti savršeno piće – od laganog mlijeka do jakog.

Ja ću to učiniti

Šalica s funkcijom automatskog miješanja šećera i mlijeka

Zamislite rano jutro. Ustajete, perete lice, oblačite se i još uvijek u pospanom stanju lutate u kuhinju. Kuhanje kave iz navike. Oči su vam otvorene, ali um nastavlja spavati.

I ovdje odjednom dolazi u pomoć "čarobni brod", koji samo čeka kada pritisnete prekrasan gumb, a on će sam miješati šećer i mlijeko. Nije loše kad bi stvari oko vas imale takva čarobna svojstva i učinile sve za vas. Onda je drugo pitanje zašto ustati iz kreveta?

Pesimističko jutro

Šalica za pesimista

"Vaša je čaša sada napola prazna", piše na engleskom. Zanimljivo je kakvo je raspoloženje dizajner imao u ovom trenutku, kakve su ga životne nevolje natjerale da napiše prvi dio poznate fraze, izostavljajući drugi?

Definitivno je bio depresivan. Ili će možda takva psihologija "inverzije" pomoći ljubiteljima kave da postignu uspjeh bez obzira na sve?

"3 u 1"

Šalica koja se sastoji od tri male šalice

Ako želite biti poznati kao ekscentrična osoba koja ima sve kao i svi koji ne prihvaćaju stereotipe i konvencije, onda je ova ekskluzivna šalica za kavu za vas. Ili nekoliko?

Lako se zbuniti u brojanju, jer ovaj spremnik nije ništa drugo nego cijeli set od tri komada i zapremine oko 250 ml tekućine. Možete uhvatiti bilo koju od tri olovke i nastaviti slatki razgovor iza tako ekstravagantnog sloga u rukama.

Platinasta gitara kralja popa

Drška šalice u obliku gitare

Ovaj je model posvećen svim ljubiteljima glazbe. Vjerojatno ju je tijekom kreativnog procesa umjetnik slušao na internetu ili na pametnom telefonu i, nadahnut ritmičkim melodijama, stvorio čašu za kavu s ručkom u obliku crne elektronske gitare kralja rock and rolla Elvisa Preslija, koja sjajno blista na suncu. Što se može reći? Stvarno je moderan i moderan.

Neobičan toalet

Šalica u obliku zahoda

Vrsta i naziv šalice govore sami za sebe. Kako kažu, Toalet će biti u Africi. Ekscentrični dizajn zabavlja i pogađa nekoga lijepo, nekoga ne. Ali što je najvažnije-nema ravnodušnih.

Zanimljiv interijer: 30 neobičnih načina korištenja posuđa

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: