10 najboljih ideja za dizajn stubišta za moderan dom-impresivan portfelj tvrtke Azipa

Spiralno stubište u modernom interijeru

Danas nude razne vrste dizajna modernih stepenica, u kojima možete odabrati stupanj složenosti njegovog dizajna, stil, boju i materijal od kojeg će biti izrađen.

Richard McLane, direktor tvrtke za dizajn stubišta po mjeri, objašnjava važnost stepenica u modernim interijerima. Nekada su ljudi živjeli u dvorcima, a stubište je bilo jednostavna stvar, izgrađena od drveta i smještena uz zid.

Danas to može biti središnji element dizajna koji može ukrasiti kuću.

Zakrivljene, konzolne, spiralne ili suspendirane, izrađene od čelika, stakla, drveta, bakra ili aluminija-beskrajne mogućnosti bile su otvorene prilikom razmišljanja o dizajnu i konstrukciji koja može pretvoriti stubište u najvažniji atribut vašeg doma.

Stubište je brzo postalo prioritet arhitekata i programera. Vlasnik kuće koji je potrošio bogatstvo uređujući svoju kuhinju, kupaonice i druge prostorije koje često ostaju izvan vidokruga i koriste se samo deset godina.

Stepenice su sasvim druga stvar. To je područje koje je zanemareno u posljednjih pedeset godina, ali sada dobiva na značaju.

Položaj stepenica u kući može se promijeniti, čime se naglašava.

Ali istodobno, to ne bi trebalo ometati prodor svjetlosti u kuću, stoga pažljivo razmislite o situaciji svog doma unaprijed ili, ako je moguće, modelirajte njegov položaj tijekom postupka popravka, kao i pažljivo odaberite materijale za novo stubište.

Ne samo da bi se trebao skladno uklopiti u cjelokupni stil vašeg doma, već bi trebao biti i dovoljno jak i pouzdan.

Razradite sve alternativne mogućnosti. Svaki dizajn stubišta mora biti dizajniran i planiran kao zaseban element kuće. Svaki interijer treba tretirati kao jedinstveno mjesto.

Glatke, stepenice od nehrđajućeg čelika mogu se savršeno postaviti u potkrovlju sobe i zgrade s visokom tehnologijom. Izuzetno velika kuća s impresivnim ulaznim hodnikom zahtijeva nešto veličanstvenije.

Prekrasno spiralno stubište u modernom interijeru

Prilikom izrade novog dizajna stubišta potrebno je uzeti u obzir, novi trendovi su moderni. Trend prema svijetlom i prozračnom otvorenom tlocrtu interijera zauzvrat je podrazumijevao stvaranje stepenica pomoću stakla.

Uz svjetlo, eterično estetsko staklo, dizajneri će moći stvoriti stepenice koje se pojavljuju plutajući kako bi proizvele zapanjujući učinak.

Poluprozirno staklo omogućuje vam da maksimalno iskoristite svjetlost i prostor i stvorite osjećaj prozračnost . Mat, neproziran učinak postiže se pjeskarenjem, što može biti dobar način za povećanje sigurnosti jer stvara stabilniju površinu stepenica.

Pogledajte sličan dizajn: Poslijeratni elegantni dizajn interijera u modernom stilu

Nehrđajući čelik je još jedan vrlo popularan materijal za moderne stepenice, iznenađujuće koristan za svoj snažan izgled.

Što je vrlo često povezano s vrlo" golom", minimalističkom arhitekturom. Ali takvo stubište može privući mnoge znatiželjne poglede – to se može koristiti eksperimentiranjem s različitim opcijama završne obrade, brušenjem, svjetlinom ili tupošću itd. d.

Čelik se dobro slaže sa staklom i izgleda sjajno sa svim vrstama drveta, pa čak i s kožom. Dakle, postoji mnogo opcija i stilova za svaki ukus, svaki put kad hodate vlastitim stubištem, mislim da ćete sigurno osjetiti njegov nevjerojatan potencijal!

Evo 10 originalnih, neposrednih i modernih dizajna stubišta od A do A do A do a:

1. Izvanredna značajka stubišta leži u koracima, možda je prvi put da je ovaj materijal korišten na ovaj način.

Prekrasno spiralno stubište u modernom interijeru

2. Društveno stubište: moderno s drvenim stepenicama, staklenim ogradama i kožnim ogradama, sve je napravljeno tako da svjetlost osvjetljava veći dio prostora prostorije.

Prekrasno spiralno stubište u modernom interijeru

3. Moderno stubište penje se od podruma do prizemlja. Ograda od kože rukohvati postavljeni su na niske staklene ploče sa željeznim nosačima koji su zaobljeni.

Jedinstveno spiralno stubište u modernom interijeru

4. Dvoetažno stubište od velikog stakla s jasnim, modernim detaljima.

Prekrasno spiralno stubište u modernom interijeru

5. Ovo stubište koje počiva na skrivenom nosaču vješto uvučenom u zid. Kontinuirani gazni sloj i usponi od europskog hrasta i staklene ograde kombiniraju se na način koji stvara svjež, čist premaz.

Prekrasno spiralno stubište u modernom interijeru

6. Arhitektonsko kazalište: spiralno stubište s hrastovim stepenicama pričvršćenim između žica od nehrđajućeg čelika sa zakrivljenom ogradom od stakla i drvenim ogradama umotanim u luksuznu tamno smeđu kožu.

Prekrasno spiralno stubište u modernom interijeru

7. Čisti holivudski: ovo široko stubište daje dojam dramatičnog ulaza. Betonsko stubište uključuje staklenu ogradu s drvenom ogradom.

Prekrasno spiralno stubište u modernom interijeru

8. To je niže stubište u prizemlju od kamena koje je lijepo pomaknuto u odnosu na obične bijele ožbukane zidove parapeta. Ručno izrađena tamno smeđa kožna ograda i LED Rasvjeta služe kao značajka.

9. Koraci od tamnog oraha, zidovi i bluestrade jednostavno su ožbukani u bijelo, a ograda je prekrivena tamnim Havana-stichedom.

Čudesno spiralno stubište u modernom interijeru

10. Tradicionalno stubište u modernom stilu. Nosači stepenica izrađeni su od organskog prirodnog materijala. Ručno izrađena kožna ograda dodaje moderan taktilni osjećaj.

Neusporedivo spiralno stubište u modernom interijeru

Zanimljiv interijer: 12 načina za preobrazbu stubišta

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: