10 mogućnosti za blistav dizajn čaša pijte sa zadovoljstvom i ne uskraćujte sebi ništa

Originalne čaše i čaše

Nije tajna da je osoba 90% vode. A da bi tijelo normalno funkcioniralo svaki dan, morate piti najmanje 1,5 litre tekućine, od kojih značajan udio otpada na razna pića: sokove, čaj, kavu, mineralnu vodu, pa čak i alkohol.

Prema bontonu, za svaku od vrsta namijenjeno je zasebno posuđe: šalice, čaše za vino, čaše, čaše itd.d. Ali postoji i njegova univerzalna sorta koja se sigurno može koristiti za bilo koju tekućinu, a govorimo o čašama.

U pravilu, u bilo kojem domu možete pronaći nekoliko kompleta takvih posuda. Kristalni, stakleni, prozirni i mat, glatki, valoviti i kovrčavi, sa i bez crteža ukrašavaju police kuhinjskih ormarića i u svakom trenutku mogu zadovoljiti potrebe bilo kojeg člana obitelji.

U ovoj temi muzeja dizajna pozvani ste vidjeti izbor od 10 mogućnosti dizajna ovog nesumnjivo potrebnog posuđa. Naravno, teško ga je nazvati originalnim, jer gotovo svaki posjetitelj ove stranice vjerojatno ima mnoge predstavljene vrste, a posebno one od njih koji su oduševljeni dekorom, posluživanjem i pažljivo odabiru pribor za kuhinju.

Oblik kao glavni pokazatelj atraktivnosti čaše

Općenito, čaše su različite varijacije cilindričnih ili stožastih posuda. Ali čak se i takav nekomplicirani oblik može elegantno pobijediti prebacivanjem pozornosti s konfiguracije na sadržaj.

Primjer za to može biti set posuđa iz CB2, izrađen od tankog prozirnog stakla. Ali glavni vrhunac je taj što se sastoji od predmeta različitih volumena i veličina.

Zamislite kako će izgled stola izgledati atraktivno kada se čaše napune pićima različitih nijansi. Dodajući im velike komade leda ili limete, možete biti sigurni da nijedan vaš gost neće moći reći da su čaše bile prejednostavne i da nisu prikladne za svečanu prigodu.

Prozirne čaše

Prozirno staklo najbolje odgovara obojenim pićima

Treba napomenuti da su kovrčave površine još uvijek najpopularnije. Glatke krivulje i spektakularne izbočine izgledat će svečano u bilo kojoj situaciji.

Smatra se da je ovaj oblik rezultat spajanja stoljetne tradicije puhača stakla i modernog dizajna. A ljubiteljima nestandardnih rješenja zasigurno će se svidjeti kolekcija od pet staklenih predmeta s interneta& Internet, od kojih je svaki, unatoč nekim sličnostima, atraktivan na svoj način i pogodan je za bilo koje piće.

Staklene čaše kovrčavog oblika

Zapanjujuća kolekcija oblikovanih čaša za vino, pogodna za sve prigode

Često, kada rade na dizajnu određenog predmeta, autori posuđuju detalje nekih postojećih stvari. Stvarajući oblik svojih čaša, umjetnici iz ame / amea obraćali su pažnju na sve kuhinjske sitnice, ali najuspješnija im je bila konfiguracija i tekstura mini boca soka od naranče.

Slične malim bačvama i imaju gomoljastu površinu karakterističnu za citruse, ove su čaše idealne i za kompote i za lagana alkoholna pića.

Čaše od neobičnog stakla

Set originalnih čaša od teksturiranog stakla

Pogledajte sličan dizajn: Spiralno stubište u unutrašnjosti: mogućnosti lokacije i originalne ideje za ukrašavanje

Mnogi oblici čaša poznati su nam od djetinjstva. Uspješne konfiguracije staklenih predmeta stvorene prije nekoliko desetljeća i danas su popularne.

Na primjer, kolekcija zeleno-plavih naočala s interneta nema samo Vintage oblik. Ove male i atraktivne hrpe doista su nam došle iz 70-ih.

I možete biti sigurni da će takva jela dugo biti u potražnji i među proizvođačima i među kupcima.

Staklene čaše u tirkiznoj nijansi

Moderna berba oblika

Posljednjih godina mnoge retro konfiguracije počele su uživati u određenoj potražnji. I, naravno, dizajneri uzimaju u obzir slične potrebe u svojim projektima.

Zbirka čaša "6. A-Line", predstavljena u nastavku, kreacija je modernih majstora. Ali morate priznati da pogađa stare motive koji su bili popularni u drugoj polovici prošlog stoljeća.

Autori ove ideje su iz tvrtke Astro& Internet odlučio pretvoriti ga u originalni poklon set, tako da svaki predmet ima individualnu nijansu, a za prodaju su pakirani u originalnu i elegantnu drvenu kutiju. Slažete se, takav će poklon biti prikladan za bilo koji praznik.

Retro čaše za piće

Set retro čaša za liker

Čaše ukrašene crtežima i uzorcima

U gotovo svakom domu postoje kuhinjske sitnice koje podižu raspoloženje. To uključuje čaše s različitim uzorcima. Cvijeće, ukrasi, životinje, ptice ukrašavaju površine naočala, maskirajući oblike koji se ne razlikuju u originalnosti.

Treba napomenuti da mnogi ne vole jela s uzorcima, ali bilo je trenutaka kada se prisutnost slika smatrala znakom lošeg ukusa.

Međutim, takav dizajn još uvijek ne vrijedi kategorički poricati.

  • prvo, takvi neozbiljni predmeti bit će neophodni za organiziranje dječjih zabava;
  • drugo, oni mogu postati nezamjenjiv element dekora kuhinje i blagovaonice;
  • treće, uz pomoć njih možete postaviti ton i atmosferu koja će vladati za stolom.

Na primjer, kolekcija čaša s ružičastim flamingom koju je predstavila IKEA zasigurno će vratiti ugodne uspomene na ugodno proveden odmor u nekoj od egzotičnih zemalja. I može postati dio sastava spektakularnog ljetnog dizajna.

Flamingosi na prozirnim čašama

Ružičasti Flamingosi na čašama kao element ljetnog dekora

Dizajn posuđa uz pomoć sjajnih ili raznobojnih pruga može se nazvati prilično popularnim. Sigurno su se mnogi sada sjetili tanjura, šalica i drugog posuđa, čija je kontura bila ukrašena debelim i tankim linijama.

Tvrtka Sanduk& Internet je odlučio kombinirati modne uzorke i kreativnost svakog kupca. Kupnjom njihove kolekcije čaša dobit ćete Set zlatnih ili platinastih niti koje se lako lijepe na glatku staklenu površinu.

Stoga, kada se pripremate za neki zabavni događaj, možete sami razviti originalni dizajn ili čak organizirati natjecanje među gostima za najbolji ukras posuđa.

Niti na čašama

Čaše ukrašene sjajnim nitima

Strogi i semantički crteži naneseni bojom ili graviranjem izgledaju prilično stilski na cilindričnim površinama. Tvrtka Ina / Ina ponudila je jedinstvenu kolekciju čaša izrađenih od vinskih boca kojima je odrezan gornji dio.

Da bi mu dali estetski izgled, dizajneri su na svaki predmet primijenili uzorke koji se ne ponavljaju, a koji i dalje nalikuju elementima jedne šifre. Stoga će proizvodi izgledati impresivnije u grupi, a ne pojedinačno.

Uzorci na čašama

Jedinstvena kolekcija čaša s originalnim uzorcima

Najsvestraniji uzorak je još uvijek ukras. Ovaj uzorak može odgovarati mnogim stilovima, a također vam omogućuje organiziranje različitih tematskih zabava i večera.

Pogledajte kako divno izgleda set čaša za vino "3 IPA" iz IPA, koji će zasigurno biti spektakularni detalj orijentalnog, marokanskog ili drugog etničkog stila. A ideja dizajnera da ih učine raznobojnim može se nazvati vrlo uspješnom, jer predmeti izgledaju elegantno i svečano.

Čaše s ukrasom

Ornament kao najbolji uzorak za posuđe

Naravno, gotove mogućnosti ukrašavanja posuđa i njihov bogat izbor uvelike olakšavaju život moderne osobe. Ali zašto ne biste i sami pokušali postati moderan i moderan dizajner?

Koristeći različite materijale, od samoljepljivog papira do boja na staklu i keramici, možete stvoriti točan uzorak koji vam je potreban za određenu prigodu. Neke opcije za ovaj dizajn mogu se špijunirati na TV-u.

Trokuti kao uzorak čaše

Najbolji uzorak je onaj koji je stvoren vlastitim rukama

Zanimljiv interijer: 10 elegantnih pribora za jelo za ljetne zabave Nabavite estetski užitak od obroka

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: