10 šik soba s mramornim pločicama

Sjajna kupaonica u plavim i plavim tonovima

Sjajna kupaonica u plavim i plavim tonovima

Pozdrav svim čitateljima muzeja dizajna!

Ako ste spremni pregledati nove zanimljive dizajne, danas smo spremni pokazati 10 svijetlih soba s mramornim zidovima. Većina ih je puna mramornih podova.

"Luksuz" danas je sastavni element modernog stila, koji se u potpunosti odražava u interijerima predstavljenim u nastavku.

Rezultat: lijepo uređene sobe u kojima se hladni luksuz savršeno kombinira i čisti. Da ne spominjem otmjene toaletne sobe. Neka vas ono što vidite nadahne na vlastite podvige, stvarajući dizajn interijera u sličnom stilu. Uživajte!

Kuhinje s mramornim zidovima

Zidovi ukrašeni prirodnim kamenom u bilo kojoj sobi dodaju svježinu i jasnoću linija prostoru, pa ga često dizajneri vole koristiti prilikom dizajniranja kuhinjskog prostora!

Ispod fotografije prikazana je kuhinja s interneta& Carpentin, marka koja kombinira hladne nijanse kamena s dodacima toplih tonova, poput radne površine izrađene od obrađenog drveta i zlatne boje metalne viseće svjetiljke:

Ugodna kuhinja koja kombinira tople i hladne boje

Kuhinja u stilu visoke tehnologije s priborom u toplim i hladnim bojama

U sljedećem prostoru, u kojem se Tople i hladne nijanse uspješno kombiniraju, možete vidjeti upečatljiv kontrast, spoj mramora Mara s medenim tonovima drveta i mekani sjaj lustera. Savršeno, zar ne?

Svijetla kuhinja uređena mramorom u svemiru

Kuhinja uređena mramorom

Još jedna uobičajena kombinacija boja je bijela i Crna! Bijeli zidovi savršeno koegzistiraju s tamnim radnim pločama i lusterima u modernom kuhinjskom prostoru, kao što se može vidjeti na fotografiji ispod.

Moderna kuhinja s bijelim zidovima i crnim naglascima

Moderna kuhinja s bijelim zidovima i crnim naglascima

Na zidovima kuhinjskog prostora dizajneri radije polažu ploče od prirodnog kamena djelomično, jer to predstavlja u svojim radovima. Ovdje se koristi mramor: televizija.

Moderna kuhinja s mramornim umetcima, upotpunjena elegantnim stolicama

Pogledajte sličan dizajn: Poplun pločice fotografski primjeri najnovije i najmodernije metode uređenja prostora

Moderna kuhinja s mramornim umetcima

Internet se također može vidjeti na sljedećoj fotografiji, koja prikazuje kuhinju u stilu minimalizma. Ploče visokokvalitetnog mramora ukrašavaju zid kuhinjskog prostora i radne površine. Primijetite kako svijetli naglasci (stolice od mahagonija i lusteri obloženi zlatom) mogu osvježiti i unijeti toplu energiju u hladni bijeli prostor.

Kuhinja izrađena u bijelim i toplim smeđim nijansama

Kuhinja s umetcima za internet izgleda sjajno

Kupaonice s mramornim zidovima

Danas mnogi kupci žele da njihova kupaonica bude koncizno dizajnirana, ali luksuzni izgled i čistoća su preduvjeti.

U ovom će slučaju mramor biti najbolji izbor za takve interijere. Ovaj prirodni materijal pružit će svježinu, svjetlinu i šik kao u kupaonici u Londonu s mramorom.

Šik i prostrana kupaonica u Londonu

Šik kupaonica u Londonu

Uz osjećaj svježine koji daje korištenje prirodne stijene u kupaonici, možete dodati određeni dodir drame ako u unutrašnjost dodate crne mramorne ploče. Stavljajući ovalnu kupku usred svega ovog sjaja, shvaćate da je ovaj dizajn bio pravi proboj.

Crno-bijela kupaonica izvedena šik

Crno-bijela kupaonica, Interijer-ovdje su prikladne male slobode

Ako dizajn nije ispunjen pretencioznim elementima, ali izgleda prilično jednostavno, tada će u ovom slučaju listovi prirodne pasmine s ukrašenim žilama postati pravi ukras zidova.

Jednodijelna ploča za kavu izgleda vrlo lijepo ne samo na zidovima u kupaonici, već se kombinira s podnim pločicama u istim bojama i bijelim radnim pločama.

No, unatoč sažetosti, predstavljeni dizajn sadrži takve neobične pretenciozne nijanse kao što je efekt vodopada u umivaoniku. Ovaj inovativni pristup uređenju kupaonice razvio je studio Aisine u Los Angelesu:

Moderna kupaonica s bijelim i sivim mramornim zidovima

Moderna kupaonica. Minimalizam i luksuz 2 u 1

Odlučivši se za ispravnu boju mramora, lako se može kombinirati s drvetom. Obratite pažnju na fotografiju ispod.

Ovdje u stijeni možete vidjeti smeđe mrlje koje spajaju hladni kamen s toplim drvetom. Čini se da je neočekivano rješenje bilo ovdje koristiti drvene ormariće i dizajnersku stolicu izrađenu od istog materijala, ali način na koji su se ti elementi uklopili u unutrašnjost kupaonice sugerira da je rizik bio opravdan.

Neobična kupaonica izrađena u bijelo-smeđim tonovima

Dizajn s rizičnim, ali opravdanim interijerom

Završavamo današnje putovanje zanimljivim dizajnom u plavim tonovima, koji se izgledom razlikuje od sličnih.

Poseban je u umjetničkoj kombinaciji i privlači oko Svojom neobičnošću. Kada zidovi, podovi u kupaonici izgledaju tako sjajno, osim čistih ručnika, spužve i dobre kozmetike, ovdje će biti suvišno dodati još nešto!

Nadamo se da ste dobili dio zadovoljstva gledajući zadivljujuće fotografije koje prikazuju dizajn interijera pomoću mramornih ploča. Sada možete uzeti na znanje nekoliko ideja i napraviti šik kupaonicu kod kuće!

Zanimljiv interijer: 11 inteligentnih i kreativnih rješenja za ukrašavanje zidova

Ocijenite članak
( Još nema ocjena )
Dodajte komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: